Ökö pikku pirpana

Tässä on sitten se lehti-ilmoitus, jonka perusteella hänet haettiin. Niin, mitähän tuo "suoloinen" oikeastaan tarkoittaa...

Minun täytyy todellakin valittaa näiden kuvien surkeahkoa laatua: valoa ei ollut mitenkään riittävästi. Mutta kait on ihan hyvä näyttää kissaa. Niin, nämä ovat sen ensimmäisestä illasta luonani. Niin, ensimmäinen ilta ilman emoa! Mutta eipä se tuntunut ihmeemmin häiritsevän.

Varsinkin tämä vessaanmenokuva ei ole erikoisen mairitteleva. Mutta siinä näkyy varsin erinomaisesti, kuinka pieni se vielä on!

Ruokana on joko pennuille tarkoitettu erikoismurkina tai sitten ihan vauvanmurkina. Tässä menee Tutteli-velli kiitettävällä vauhdilla.

Kengät olivat erikoisen innostuksen kohde. Tässä kuvassa ei näy ollenkaan se valtaisa innostus, jolla kenkiä (ja mörköjä niissä) kohdeltiin. Niin, nämä olivat muuten Mujusen Arin kengät. Ja kuvien ottamisen jälkeen kengät siirrettiin kovin tarpeelliseen suojaan...

Tästä näkee oikein hyvin, kuinka onnettoman pieni rääpäle se oli. Mutta silti oli tutkittava kaikkea mahdollisimman tarkkaan.

Tuo on tarkoitettu oikeastaan kynsien teroitukseen. Mutta eipä väliä, sitä voi kekseliäästi käyttää myös kiipeilyyn. Ei sen keksimiseen tarvita kuin innokkuutta. Ja aikamoisen pientä kokoa!

Nyt tätä kirjoittaessani kissa on keksinyt änkaytyä syliini. Verkkareitani myöten voi kohtuullisen helposti kiivetä. Käteni liikkuvat nimittäin niin kiinnostavasti.

Ökö ottaa mukavuuden kannalta kaiken. Oikein voi nähdä, kuinka se "ajattelee" olkoon ihmiset niin tyhmiä kuin vain haluavat. Että senkus itse vain makaa. Ehkä kohta on tarmoa touhuta (niin oli, juu).

Punnitus on aika oleellinen juttu. Varsinkin, kun katti näyttää ottavan painoa suunnilleen sata grammaa vuorokaudessa (muuten hyvä, mutta ei erikoisen totta; oikeampi luku on hurjimmillaan 20-30g). Se on melko valtaisa vauhti: yli 10% (eijei, oikea luku on 1-2%; sekin on aika hurjaa vauhtia) sen omasta painosta!

Tuo astiasysteemi näyttää toimivan aika hyvin (hyvin se toimii niin kauan kuin katti haluaa niin).

Olin ostanut Ökölle eräänlaiset valjaat. Niissä olisi hyvä kävellä. Siis nehän ovat ihae erikoisesti kissalle tarkoitettuja. Siis teoriassa! Jos kissa ei halua, niin...

Kissanpentuhan on utelias, eikös niin. Eli tämä suloinen pentu alkaa tutkimaan kastelukannua - joka on täynnä vettä. Saamme siis melkoisen äkkiä erittäin märän kissanpennun...

Tämä kuva on elokuun puolestavälistä -98. Tässä kuvassa on nimenomaan oleellista, että kissan vatsapuoli näkyy. Ja voi huomata, että valkoinen on silläpuolella erittäin määräävä väri. Toisena tärkeänä voi pitää harmaata. Vatsastahan minä sitä raaputan.

Ihan alussa sylissä. Koko ympäristö oli pelottava, mutta kyllä sitä oli katsottava kuitenkin tarkkana kuin porkkana!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.