Elias 2 vuotta

Serkkuni Heikin tenava Elias täytti kaksi vuotta. Pippalot sukulaisille oli järjestetty 11.10 (joka on muuten siskoni Annan syntymäpäivä). Tapani mukaan teen tämän WWW-sivun asiasta kerrassaan nopeasti - oikeastaan seuraavana aamuna voi ihailla (?) itseään kuvissa.

Aika onnetonta oli se, että aikamoisen monet jäivät tulematta paikalle. Syynä oli oikeastaan aina flunssa: tähän aikaan vuodesta se kaataa porukkaa tehokkaasti.

Sisareni Annan lapset oli sijoitettu keksilautasen viereen. Se tarkoitti huomattavan perusteellista tuhoa kekseille. Mutta niinhän niille kuitenkin käy; mitä siis murehtia asiasta!

Kunnollisen murkinoimisen jälkeen voikin aloittaa perusteellisen leikkimisen. Eliaksella onkin paljon uusia (ja siis kiinnostavia) leluja.

Siinä oli aikuisillakin mahdollisuus edes jonkinlaiseen keskusteluun. Tässä ovat: serkkuni Heikin vaimo Sanna, hänen sylissään Matias ja sisareni Anna.

Lahjaksi Elias oli saanut meiltä kissanpentulaumasta kertovan satukirjan. Ihan hyvä: meillä on kissoja ja sielläkin on pari. Tässä (äärettömän teennäisessä) tilanteessa esitellään sitä.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.