Pappa 70

My father 70

Isäni täytti 70 31.3.2006. Mutta pippalot olivat vasta 1.4. Huomattavasti helpompaa niin. Vaikka varsinainen päivä oli perjantai, niin lauantai on paljon parempi.

Digitaalikamerani temppuili: otetuista 75 kuvasta vain 15 pelastui. Aika onnettoman vähän!! Esimerkiksi yhtään isompaa ryhmäkuvaa ei ole. Tekee minut aika masentuneeksi!

My father was 70 March 31st. But the party for relatives was April 1st. Much easier day because it was Saturday.

Really huge amount of photos, totally 75. But then my digital camera had quite huge headache: nearly every picture gone! That didn't made me very happy!

Tarjoomuspöytä. Pikkuleipiä ja muutamaa lajia kakkua. Ja vielä sokerittomat päälle.

Here are several types of cakes and biscuits. And naturally sugarless versions for me.

Papan kortti. Hän sai minulta Nokian N90 -puhelimen. Mutta kuulemma se oli liian hieno ja monimutkainen. Ei oikein varsinaisesti ainakaan paranna mieltäni.

Father got a Nokia N90 -phone from me. This is the card.

Kyllä nassikoidenkin kanssa piti kilistää lasia. Nassikoilla oli lasissaan Pommaccia. En ole ihan varma, oliko se sokeritonta. Mutta sellainen on olemassa (ja se on hyvää).

Kids had naturally something non-alcoholic. That actually tastes quite nice. And there is even sugarless version!

Sitten kuva perheestämme. Tämä (ja seuraava) ovat selvästi ehdottomasti tärkeimpiä juttuja.

Then our family!

Tällaiset ryhmäkuvat oyvat oikeastaan kaikkein tärkein juttu. Ilmeisesti kuvanottajana on siskoni Anna. Ajattelee vain parinsadan vuoden kuluttua: "kylläpä iso-iso-iso-isä oli onneton ruipula vielä tuolloin".

Here are everyone present (or actually not my sister Anna, who took the picture). But people want to see pictures like this!

Tuulia otti äitinsä ylenmääräinen kuvausinto aivoon. Yleensä isät ovat tuollaisia vitsauksia. Mutta Anna (hänen kouluunsa oli hommattu digitaalikamera (tosi järkevä idea)) oli ollut jonkinlaisella kurssilla asiasta ja oli siis innokas soveltamaan kurssilla opittua asiaa.

Jonka jälkeen: "naps, naps, naps"...

My sister Anna was in a course of digital phonography. And (as You can quite clearly see) her daughter, Tuuli, doesn't much like it. Usually fathers do torture like that...

Ruusuja tuli ihan kiitettävä määrä.

Aina isoina syntymäpäívinä ja muutenkin merkittävinä aikoina.

Roses are typical flowers in "big" birthdays and such.

Nassikoiden kanssa! Nämä kuvat minulla sentään selviytyivät.

Then picture of my father with kids. This picture (and about dozen similar) was just OK after camera-problem.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.