Digi- ja Skiexpo 2006

Digiexpo, Skiexpo 2006

Olimme sopineet asiasta Mikan kanssa aika pikaisesti. Siis tietenkin on ymmärrettävä, että digi tarkoittaa tässä ihan kaikkea, mihin vai liittää sanam digi-. Tai jos sitä ei saa liitettyä, niin ei se niin välttämätöntä ole. Kunhan osastolta tulee vain sitäkin enemmän möykkää...

Ski-puoli oli oikein todellista tekstiiliurheilua. Ja pahimmillaan sitä...

Going this expo was really quite impulsive thing. I really can't be very impulsive.

There were really two fairs:

Mikan autolla sinne... Sinänsä nyt voi näppärästi voi pysäköidä erinomaisiin invapaikkoihin. Eikä pysäköinnistä tarvitse maksaa mitään.

We went there by car of Mika. This handicap-thing makes parking quite easy: places are quite big and very near.place getting in.

And then parking is totally free of charge.

Fujin osastolla minulle esiteltiin kerrassaan houkuttelevaa kameraa. Se vähentää huonoissa valaistusolosuhteissa tarkkuuttaan, jolloin valoa saadaan talteen isommalta alueelta. Näin elementin herkkyys nousee, vaikka kuitenkin kohina on ihan järkevissä mitoissa.

Mutta tätä kameraa ei kuulemma kannata ostaa nyt: uusi malli ontulossa ihan kohta. Viimeisin niitti oli se, että halusin vasemmalla kädellä hallittavan.

Then actual fair. There I was really interested in their digital camera. That was really intended to use as little amount of light as possible. And it does that in quite effective way.

But then I have some really bizarre need: that camera has to work by my left hand.

Siis on tietenkin typerää kysyä, miten tuo auto oikein liittyy videopeleihin.

No, kuten P. T. Barnum asian ilmaisi: "eiväliä, mitä ne kirjoittavat, kunhan nimi on kirjoitettu oikein".

What this is? Why? What car does with digital games?

Ski-puolella oli tällainen kaljapurkkirodeo. Joissakin tapauksissa jo alku onaika surkeaa. Mutta joillakin homma alkaa ihan lupaavasti. Muttakyllä kaikki pläjähtävät ihan yhtä vaikuttavasti...

Then there was some kind of rodeo. Someone started quite badly. But not everyone. Though everyone will fall down.

Siis ilmeisesti tuo vaaleanpunainen on osaston pohjaväri. Siis tuollaisen pohjavärin töllääminen koko päivän ajan saisi minulla aikaiseksi oksennuskohtauksen.

No joo, en minä sentään ajattele Tahko Pihkalan tyyliin (todelliseksi urheiluksi voi katsoa vain räkäposkella-tyylin). Mutta rajansa kaikella!

Pink clothes? Really quite horrible idea!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.