Ökö ja Taru

Taru käy luonani aina sillointällöin (liian harvoin, kuitenkin mielestäni). Hänestä saa kuitenkin oikein hyvän mittatikun katin kasvulle!

Hän kävi katsomassa Ököä 1.6. Ennenkuin se olisi mikään "iso rontti". No joo, sanoisin, että kissa on oikeastaan aina tosi suloinen koostaan huolimatta. Mutta myönnettäköön, että pennussa suloisuus on kerrassaan tiivistettyä! Mikään - ei yhtään mikään - ole yhtä ihana.

Ökö otti asian ihan rennosti. Mikäs siinä, makaa vain mukavasti selällään ja ihminen rapsuttaa massua.

Taru valitti sähköpostissaan ettei Ökö käyttäytynyt erikoisen auvoisasti. Niin, ihmisen ja kissan käsitys auvoisesta olotilasta poikkeavat toisistaan aika jyrkästi. Ja tietenkin siinä, että kissa voi huomattavan helposti saada auvoisan olotilan. Ihminen ei taas oikeastaan koskaan!


Seuraavan kerran Taru kävi täällä tiistaina 8.9. Eli olihan aikaa kulunut jo kolme kuukautta. Se on kasvavan kissan mittapuulla todellinen iäisyys! Ja täytyy todellakin sanoa, että ottamani kuvan laatu on kerrassaan alta kaiken arvostelun!

Olin aika surkeasti kuvitellut, että perjantai olisi ollut H-.hetki. Se oli ihan täysin minun töppäystäni! Eli se tarkoitti, etten ollut oikeastaan yhtään valmistellut! Huh!


Taru kävi luonani 26.11.1999. Ökölle oli pantu kuivaruokaa sisältäviä ruokakuppeja sinne ja tänne. Sen olisi pitänyt estää ruikkailutaipumusta. Ja niin se tekikin. Eläinlääkärin neuvo toimi.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.