Taksista ulos 20070313 Labra Jorvissa

Labtest in Jorvi hospital

Nyt oli oikeastaan ihan ensimmäinen kunnollinen kevätpäivä. Elikkä siinä mielessä Oli ihan kivaa lähteä liikkeelle, vaikka olin oikeastaan aika kypsähtänyt, koska minut oli raahattu liikkeelle "turhaan".

This day I had a trip to Jorvi hospital in order to have an extra blood-test. Naturally that was rather frustrating. Because I had a blood-test just one week ago. But this was really very nice day.

Jorvin käytävä on  pitkä kuin nälkäkuolema

Käytävät Jorvissa ovat pitkiä kuin nälkäkuolema. Siellä on oltava aika hyvä täyttöaste pyörätuolin renkaissa. Eli tämä on aika tuskainen paikka, jos renkaat ovat lussut.

This hospital has really long corridors. Wheels of my wheelchair must be really full of air. Then these corridors are just fun!

Odotustila Jorvin sairalassa Odotustilassa jouduin odottelemaan suunnilleen tunnin ajan. Oikeastaan ainoana viihdykkeenä antiikkisia kuvalehtiä. Sitä, että otettiin yksi putkellinen verta. Joka oli ilmeisesti unohtunut ottaa viikko sitten (jolloin otettiin myös putkellinen kamaa). Tuollainen ei tunnu oikein kivalta, oikeastaan tuollainen sattumanvaraisuus ei ole ihan kivaa!

Here I waited for my bloodtest. For an hour! And for one test-tube! No fun!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Guest book

Back to main page.