Pyörätuolini

Tulin jumppaan aiemmin (ehkäpä ensimmäiset viitisen vuotta) rollaattorilla. Mutta sitten se ei ollut ollenkaan hyvä idea. Minulle oli tehty tosi iso leikkaus ja olin  aika heikkona sen jälkeen. Ja tietenkin lisäpalkintona on tämä minua vaivaava ataksia (kai sen voisi sanoa olevan sitä, että asiat menevät tosi huonosti ihan äkkiä, vaikka kaikki on vaikuttanut ihan hyvältä). Silloin voi käyttää joka jumpparin inhoamaa sanaa: vaarallista).

KKaikkion jo mennyttä22.4.2009 Digitaaliset kamerat ovat hitaita! Kun laukaisinta on painettu "huipulla", olenkin ehtihyt tuoda punnuksen alas ennenmkuin salama räpsähtää.
Toinen ikävähkö ongelma on naamanilmeeni. Tai siis oikeastaan sen puute! Käsittääkseni olen aikamoionen toteemipaalu. Ilmeisesti tilanne on se, että jos ilme värähtää naamallani, ollaan huomattavasti liian pitkällä.

Toisellev sittenToisellev sivulleEnsinnä punnusta molemmille puolille. Oikealla puolella ruhoani käytetään ihan olematona painoa. Ja muutoinkin oikean puoleni kanssa pitää olla aika varovainen.

Tuon ylemmäs <se ei maeVasemmaalla kädelläni (siis nykyään paremmallani) saan punnuksen suunnilleen  tälle korkeudelle. Ja voin vakuuttaa, ettei se ollut mitenkään iso hupi.
Oikea puoleni toimii vielä huonommin!

Itseasiassa aikAQ <INHOTGTAVAASitten lopuksi jalkaliikkeitä.
Siis tällainen polven nostaminen ei ole varsinaisesti helppo juttu. Ei vasemmalla puolella eikä varsinkaan oikealla.
Inhottavuuden huippu saavutetaan liikkeessä, jossa pyrin suoristamaan jalkaani. Se on molemmille jaloilleni äärettömän ihottava juttu. Oikealla puolellani kaikki mahdollionen (ja mahdoton myös) on jäykkänä. Vasen puoli on omituisempi. Siinä kaikki kivut kohdistuvat virtsarakkooni. Ja voin vakuuttaa ettei se ole mitenkään kivaa!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin jumppapaikkaan.

Takaisin pääsivulle.