MertarantaJääkiekon loppuottelu

Ice-hockey final 2011

Sedlostajana telkkarissa oli Antero Mertaranta. Voi sanoa, että hän on aika absoluuttiusen ruma! Lähestulkoon yhtä kammottava kuin minä. Mutta ei nyt sentään.
Loppuottelu oli varsinainen unelma: Suomi - Ruåtsi.

Commentator in telly is Antero Mertaranta. He is really ugly. Nearly as horrible-looking as me!
The match was: Finland vs Sweden. Really top thing!
Paradixe OscarSamana viikonloppuna oli Euroviisujen loppuiottelu. Selostajat olivet (keten tavallista) vakuutyuneita, että voitto tulee (kuten tavallita). Eipä tullut, sijoitus oli 21. (kuten tavallita). Eli eipä juhluta torilla Paradise Oscaria.

Another big thing was European Song contest. Commentators were certain, that Paradise Oscar will win (very typical) easily. He was 21st (very typical)...

JMustgOlin laittanut naksuja ja valokokista. Siis ne naksut aiheuttivat jonkun verran ongelmia minulle. Mutta tämä on sen verran iso juttu...

That was suitable situation for snacks. That caused pretty bad problems. But who cares in this case...

A8na sattuumaalivahti2220191884

Maalivahdit ovat selkeästi vahvuutemme. Tässä ottelussa se oli Petri Vehanen. Ensimmäinmen maali meni valitettavasti Ruåtsille. Magnus Pääjärvi aiheutti suuren järkytyksen. Mutta toisen erän loppuun tuli tasoitus (Jaakko Immonen). Ja kolmannessa eräsä oli todellista rymistelyä (Petteri Nokelainen, Mikko Kapanen, Janne Pesonen, Mika Pyörälä, Antti Pihlström).

Our specialty are goalkeepers. This time it was Petri Vehanen. Swedes got very first goal! Magnus Pääjärvi (actually that's Finnish name) caused very bad depression.  But at end of 2nd set we got one (Jaakko Immonen). Then 3rd set was quite devastating for Sweden (Petteri Nokelainen, Mikko Kapanen, Janne Pesonen, Mika Pyörälä, Antti Pihlström).

403630181715131073FVerenimijuät32

Loppujenlopuksi Suomi voitti 6-1.
Edellisestä mestaruudesta on jo 16 vuotta, joten sellaista ei tapahdu mitenkään erityisen usen. "Nähdään torilla", sanoi joku...

Finns won 6-1!
Last time this happened 16 years ago. So, this is pretty untypical thing. "See You at square", said someone. That means Helsinki market square next day.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>
Takaisin pääsivulle.
Back to main page.