Kaarinä-täti käymässä

26.5.1998 Kaarina-täti kävi täällä. Tapauksen asiasta tekee se, että hän asuu Norjassa. Oikeastaan hän oli tapaamassa kurssitovereitaan Lepaalla. Mutta samalla sai järjestettyä yksinkertaisesti tällaisen tapaamisen.

Muita siellä olleita olivat tietenkin vanhempani, sisareni Anna, serkkuni Heikki ja tietenkin minä. Ja sitten tietenkin avecit ja lukuisa joukko tenavia.

Kaikki tiesivät oikein hyvin, että minulla oli kissa. Mutta että toinenkin, se oli yllätys ainakin Heikin porukalle. Siis positiivinen yllätys, kaikki tykkäsivät kissoista!

Sittenpä linkki seuraavaan kertaan.

Vanhempani olivat laittaneet sinne kaikenlaista hyvää - voisi melkeinpä sanoa, että liiankin hyvää! Varsinkin nuo pikkutenavat tuntuivat ahtavan niitä hullun lailla.

Uuden kissapennun lisäksi Legot näyttivät olevan nyt tälläkertaa suuri hitti.

Tuollainen voimakkaassa kasvuvaiheessa oleva tenava syö kerrassaan uskomattomia määriä! Tässä menee lautasellinen lohikeittoa (sitä isäni keittää lohien ruodoista; tosi hyvää!).

Ja sittenpä panen joitain tilannekuvia; ne ovat tosin aikamoisen pieniä, joten niistä ei taida saada mitenkään selvää yksityiskohdista. Mutta toisaalta parempi edes jotain kuin ei yhtikäs mitään!

Ruoan jälkeen menimme parvekkeelle. Jälkiruokaa ja tietenkin keskustelua.

Anna-sisareni yritti tavoittaa kännykällä Mika-miestään. Kyllähän se onnistuisi ihan hyvin. Siis jos puhelinnumeron muistaisi. Niin älykkäitä kännykät eivät sentään ole!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.