Kaupunkireissu 11.5.2000

In city, May 11th, 2000

Nyt minä ainakin yritän tehdä tästä sivusta kaksikielisen. Lähinnö on onglma keksiä jokin hyvä tapa erottaa kielet toisistaan. Eli tämä on yksi tapa. Ja varsin luultavasti ei missään tapauksessa paras. Mutta kerro minulle, mitä pidät.

No, homma tapahtui torstaina 11.5.2000. Silloin oli viileämpi sää, kuin aiempina päivinä. Mikä on kannaltani ihan kiva juttu.

Tuon rälläkkäläisen takana ovat liukuportaat. Kyllä pyörätuolin saa niidenkin avulla alas. Mutta se näyttää kerrassaan karmealta! Asematunneliin pääsee oikeastaan vain yhdellä hissillä! Aiemmin sen logiikka oli aivan äärettömän typerää (esimerkiksi "alas" oli listassa ylhäällä ja "ylös" alhaalla; no joo, onhan aakkosjärjestys sellainen). Se sentään korjattiin. Nyt se on vain tautisen hidas. Eli sitä käyttävät vain pultsarit vessanaan...

I try to make this page as bi-lingual as possible. I don't really know, how I succeeded. Your task is telling that to me!

This is story about a trip, I made May 11th, 2000. The weather was rather cold then. But I like just that.

The only lift down is there...


Namukauppa on huomattavan tärkeä juttu siellä. Sokerittomat namut ovat ylähyllyllä.

Candy store is extremely important thing there. Sugar free candies are up there..


Jenkkiläisille on ilmeisesti ihan häsittämätöntä tämä pankkiautomaattiverkot. Tilanne, että ne ovat jopa yhteiskäytössä!

We do quite everything with ATM-machines. Those beasts are linked together. So, card from any bank works!

Anttilassa oli DVD-leffoja vaikka kuinka ja paljon! Ostin kolme leffaa!

DVD! Extremely good quality of films.

Siinä Anttilan vieressä on liike, josta saa kaikenlaista kamaa lemmikeille. Sieltäpä jokin lelu kummallekin. Ja kissannamuja.

Beside that big department store, is a small place for pets. Both cats got a toy. And then I bought some cat-candies. They smell really awful, but cats love them.

Sitten taksi tuli. Laski hissin. Mutta sitten alkoivat vaikeudet: hissi ei suostunut nousemaan takaisin ylös. Ja siinäpä istuin sitten tunnin verran! No, kirjakaupasta oli kirjoja ja lehtiä...

Iltapäivällä Suomi hakkasi lätkän maailmanmestaruuskilpailuissa Pietarissa Ruotsin!! Ja se on tietenkin suomalaisistä ihan äärettömän tärkeää!

Then my cab came. Lowered it's lift. But then we had problems: that lift didn't rose any more! About hour of sitting in the cab. But luckily, I had books and magazines from the bookstore!

In the afternoon we had ice-hockey match against Sweden. In ice-hockey world championship in St Petersburg. And we won it 2-1!!Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.