Ruffen kanssa Tuuli 11

Tuuli rakastaa Ruffea, se on ihan selvää. Eikä Ruffekaan tunnu panevan asiaa pahakseen. Ja voi todeta, että Ruffe olisi ihan ylivertaisen ihana synttärilahja! Mutta se ei onnistu hän on vanhempieni hurtta. Mutta Tuuli saa hoitaa sitä sillointällöin. Mikä on hänen mielestään ihan kiva juttu. Eikä Ruffekaan tunnu panevan asiaa pahakseen; se on oppinut hyväksymään Tuulin osaksi "omaa" laumaansa.

Sinänsä tämä tapahtui palmusunnuntaina. Mutta eipä sillä asialla ihmeempää väliä ole.

Today we had birthday of Tuuli (or it was actually a few days ago, but who cares). She would really love to have Ruffe as birthday present. But Ruffe belongs to my parents! But she can occasiuonally take care of him. And that's great thing. Especially when Ruffe doesn't mind it at all.

This happened at palm sunday. But we don't have religious meaning for it. No!

Nassikoilla ei vielä ollut tuota Minulta lahjaksi tuli Scrabble-peli. Sitä ei ennestään ollut, eli hyvin sopi. Tuollainen on mielestäni nimenomaan hyvä tytölle, koska suuntaukset ovat nimenomaan tuohon suuntaan. Että yleensä tyttöjä kiinnostavat nimenomaan tuollaiset rauhalliset "strategiset" pelit.

Tuuli got "scrabble" from me. She didn't have any before! I think, that's quite excellent for a girl.

ScrabbleaScrabblea!

Pojat testasivat peliä. Ilmeistä voi päätellä, että Paulilla ei suju oikein hyvin...

Boys tried that game. And You can see from their faces, that Pauli had some problems...

Ihanaa kutitustaPappa rapsutti Ruffea. Mikä oli Ruffen mielestä ihan valtaisan kivaa! Se on leimautunut kerrassaan erinomaisen hyvin vanhempiini, jotka nyt muodostavat hänelle lauman. Tuossa se ihan selvästi tuntee olonsa turvalliseksi.

My father rubbed Ruffe, And Ruffe really loved it!

MegapullaPaakarilta oli löytynyt todellisia sokerittomia megapullia! Siis on oikeastaan aika typerää käyttää jotain dietti-nimitystä niistä. Koska kaloreita on taatusti ihan yhtä paljon, kun sokerisessa. Itseasiassa kaloreita on luultavasti enemmän, koska nämä ovat niin valtavia.

Baker had this huge bun. Naturally diet version. But that means only, that there isn't any sugar. There are quite many calories!

KakunleikkaustaYleensä sokerittomat kakut on jatetty pikkuisen vähemmän makeiksi. Mutta oikeastaan se on vain hyvä juttu, koska kakut ovat silloin ihanan raikkaita!

Anna käyttää useimmiten kakuissa "megakääretorttua". Eli koko tuo kakku on valtaisan kääretortun viipale.

Ai niin, tämä oli 5000 kuva!

My sister Anna makes makes these lovely diet cakes. There actually not very much sweetness. That makes it really nice-tasting.

By the way, this is picture 5000 taken by my camera.

Telkkarintölläystä!Telkkarintölläys on mielestäni ainakin ihan vihoviimeisen huono idea! Tietenkin juuri minä pisän sitä onnettoman huonona ideana. Ja minä taisin näyttää liiankin selväti ajatukseni siitä...

Watching telly in a party is't a good idea!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.