Pippalot Pasilla

Party at Pasi Turtiainen

Tässä 11.7.200 Pasi järjesti pippalot. Ja kuulemma siinä oli aikalailla kaikenlaista (siis aika harvat noista oli, päivälleen oikein, mutta hälläpä väliä):

Paikalla oli ihan kohtuullisesti porukkaa. Mutta eipä ihan kaikki: Turtiaisen Esan perhe, TePe ja Merja ja vielä Maamiehen Taru puuttuivat. Minkäs sille oikeastaan voi - menetys se oli heille!

At Monday, July 11tn, 2000 Pasi Turtiainen organized a party at his home. As You can easily see, this translation isn't very accurate. Yes, true, very true. Actually one shouldn't call this as a translation! I write (if I just like to) just something here. It might have some resemblance to Finnish text above. Or then not.

Homma aloitettiin (tietenkin) alkupaloilla. Jotka olivat oikeastaan suunnilleen täysin kalaa tai muuta merenelävää.

In the beginning we had some kind of "appetizers". Mostly sea-food. Several types of Baltic herring. Smoked salmon. New potatoes. Shrimps.

Pasi hoiteli grillauksen. Ilma oli kerrassaan erinomainen: jossain vaiheessa hän kuvaili karmeinta kuvitelmaansa sateisesta säästä.

Pasi did the barbecuing.


Tämä vaikuttaa jopa keveältä! Mutta eipä se sitä ole; nuo salaatinlehdet ovat vain kavala saada ruoka näyttämään keveältä ja terveelliseltä.

Here we are again. Lot of everything!

Hmm, turemakkaraa. Onkohan tässä oikeastaan yhtään mitään muuta kuin rasvaa.

These sausages are "raw". One has to fry them.

APM oli jokseenkin uupunut mässäyksen jälkeen. Pääosa verestä on nyt suolistossa kuljettamassa suolten tuottamaa murkinaa.

My friend APM felt, that now is really excellent time for a short nap. Or probably not short one.

Syönnin jälkeen jonkinlainen "urheilu" on ihan paikallaan. Tai siis ei mikään ylenmäärin rasittavaa: siis jopa kumartuminen on hiukkasen turhan paljon vaadittu.

After the dinner, some kind of sport would be quite suitable. Maybe some petanque?

Ja sitten jälkiruoaksi suklaafonduata ja juustoja. Eikö porukka muka ollut jo riittävän ähkyssä?

Not enough eating? Some chocolate-fondue surely make everyone feel really full!

Tenavat ovat aivan pohjattomia!!

Kids! Everything goes there!Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.