Koulukeskus

Ulkoilu 16.5.2007

Going out May 16th, 2007

Ensialkuun päivällä oli jumppa. Niinkuin lähestulkoon kaikkina keskiviikkoina. Ja se on oikeastaan aina myös ihan samaan aikaan. Tämä tekee invataksien tilauksesta oikeastaan aika yksinkertaista. Jumpan jälkeen söin lasagnea. Myöhempien tapahtumien perusteella en kuitenkaan riittävästi.

Koulukeskuksen kohdalla oli voikukkia kasapäin. Ja miksei olisi. Sellaisen rikkaruohon perusolemukseen kuuluu levitä mahdollisimman tehokkaasti.

I have gym nearly every Wednesday. And very same time. Then I had some lunch, lasagne this time. Later one can see, that I didn't eat much enough.

But then it was time to go out with my personal assistant. This is really quite excellent thing for my diabetes.

Onkos siellä kutuaUrheilukentän vierellä olevassa ojassa ei ole tosiaankaan miunkäänlaista virtausta. Onkohan siinä sammakonkutua? Ainakin päällä on tuulipölytteisten puiden siitepölyä runsas kerros!

Maybe some creatures like still water like this. Obviously frogs. And then mosquitos...

Taas sama oja

Tästä ojasta on kuvia paljon. Mutta siinä on aika vilkas virtaus vuoen ympäri. Ja vedenlaatu näyttää aika hyvältä. Tai en tietenkään tiedä. Kun biologisessa mielessä tuo ylemmässä kuvassa oleva seisova mönjä voi olla parempi. Ainakin se tuottaa hyttysiä huomattavasti tehokkaammin.

This is really quite different water. Totally transparent. So, quite heavy amount of biodiversity.

Voikukat ovat hienojaSiellä oli päiväkoti, jonka lähistö oli ihan pullollaan voikukkaa. Mutta sehän oli oikeastaan kerrassaan erinomainen somiste! Tosin lähellä olevat siirtolapuutarhatontin viljelijät ovat varmaankin aika eri mieltä... Ilmeisesti voikukan poiskitkeminen on aikamoisen työläs ja inhottava operaatio.

Thesec dandelions (Taraxacum) are quite lovely flovers. But thet are really extremely bad weeds! But they look quite lovely now.

Lidl on kohta tuollaEnnen Lidliä oli näinkin kn huono kävelytie. Sellainen hirvitys, jotaammottavan huono kävelytie. Sellainen hirvitys, jota voisi lähinnä verrata Tallinnan keskustaan.

Periaatteessa olin saanut Lidlistä mainoksen, jossa esiteltiin diettituotteita joukossa myös sokeritonta kamaa. Mutta näitäpä ei ollut ollenkaan! Ja vaikutti vahvasti siltä, että mitään ei oikeastaan ollutkaan! Mainos oli annettu vain ihmisten houkuttelemiseksi. Kerrassaan kavalaa!!

Paluumatkalla verensokerini menivät tuhoisan alas! Se ei todellakaan ollut mitenkään kiva juttu. Tilanne oli todellakin erittäin epämiellyttävä.

This road is really awfully horrible. But there's Lidl waiting! They had made an ad, that they would have diet products. And some of them would be without sugar! And they would have quite reasonable price! Usually that isn't possible. And really that was case now, too! That was just easy way to get a lot of diabetic persons there. Morality? Not at all, the only idea is getting a lot of people there.

On way back, my blood-sugar went very low. Actually so low, that there was very mortal danger. And that gives me very bad feelings for hours...


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.