Hammaslaakarissa meni aikaaUlos 20.12.2007

Going out December 20th, 2007

Tosi aikaisin aamulla minulla oli hammaslääkäsi. Siis tosiaankin törkeän aikaisin.
Ongelma oli se, että edellisenä päivänä minulla oli jumppa. Erittäin harvinaista oli se, että jalkani oli tosi kipeä edellisenä yönä. Eli nukkuminen jäi aikamoisen heikoksi. Se aiheutti sen, että olin ihan töttöröö koko päivän ajan.
Alunperin kuvittelin, että vasemmalla puolellani oli pari laitimmaista hammasta "lähtenyt liikkeelle". Mutta niin  ei ollutkaan! Hampaiteni välistä oli lähtenyt paikka. Minulla oli mennyt aika kauhistuttavan pitkä aika ennenkuin olin toiminut asiassa. Se ei tosiaankaan ollut erikoisemmin hyvä juttu! Hammaslääkäri touhusi viitisenkymmentä minuuttia. Ja homma jäi ilmeisesti vielä kesken.

I had dentist very early in the morning. Actually awfully early, that it wasn't suitable for me.
The biggest problem was gym yesterday. That was really hard thing; my legs had quite bad pains. Usually gym doesn't cause such. That meant, that I slept really badly. And I was really very badly tired.
Idea was doing check-up. But then here was some problem. Some filling was missing or something. That was obviously very bad problem.


Sikansaparoita ja -kmorviaRuffelle ostettiin lemmikkiliikkeestä pari siansaparoa ja -korvaa. Lokerikossa oli aikamoinen määrä kaikenlaisia teurasjätteitä.

Typically we eat ham at Christmas. That's leg of pig. Our very big tradition is that ham. Actually quite a problem. Because The "other" parts cause quite huge problems.
Ruffe will have pig-tail or -ears.


Kuusia ja pakkausvekotinSellossa oli kuusienmyyntiä. Siellä oli myös jalokuusia. Nehän ovat oikeastaan ihan sama juttu kuin leikkokukat.
Nämä ovat ilmeisesti hakkuissa tulleita latvakuusia. On oikeastaan ihan ekologista, että jätteistä saa rahaa!

There were some Christmas-trees. Some quite great "special" varieties.
But then some "normal" Christmas trees. Those are from very ordinary logging. There these are just waste. But at this time, this waste is usable. Very ecological thing!


Kekseja jouluksiJoitain keksejä jouluksi. Sokerittomat ovat tuolla tuhoisan ylhäällä. Eli on ihan täysin mahdotonta minulle on ottaa tuota.
Helpoiten sokerittomat löytyvät gluteiinittomien viereltä. Jotka ovat oikeastaan aika aneemisen näköisiä.

Then I want some biscuits. When I have a sandwich near night, then some sweet thing, too. But those were very "up" there. I have just no possibility to take them by myself.
Every diet-stuff is up there. Of course there are some very special stuff up there. Without various things.


JoulujonoAika kammottava jono. Mutta parin päivän päästä jono on luultavasti ainakin kymmenen kertaa tuo. No, sitä en onneksi koe!

Awful queue! But these get way longer nearer Christmas. And then there are really a lot of stuff.


KlassistaPärekorit ovat oikeastaan klassinen juttu täällä.
Sinänsä jonkin halkokorin käytössä ei ole ihmeemmin järkeä kerrostaloasunnossa. Mutta jos ne ovat jotenkin silmää viehättäviä...

These baskets are made of very thin sheets of birch (very nice white color). That's made very, very wet. Then one could do easily work with it.
These aren't very usable. But if one likes those...



<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.