Kattien luonteet

Characters of cats

Kissoilla on oikeastaan ihan täysin vastakkaiset luonteet.

Esimerkiksi Helmi ei oikeastaan koskaan halua syliin; Ökö suorastaan vaatii sitä. Ja sille sopii erinomaisesti näinkin epäkissamainen asento. Tyytyväisyyden voi nähdä kerrassaan erinomaisesti takatassujen varpaiden harotuksesta. Kun kehräystä ei tässä saa kuuluville.

Characters of my cats are really totally opposite.

For instance being in my lap. Helmi really hates it (it's some kind of refined torture, she obviously thinks). But Ökö really requires it.

Look just this picture! One can see her happiness from toes of her hind-paws. And purring...

Helmi haluaa olla sivussa ja tarkkailla toimintaa. Ei se ollenkaan paheksu isojakaan ihmisjoukkoja.

Niin, nämä silmät ovat ihan täysin salaman tekosia. Eivät ne luonnossa sentään noin kammottavia ole!

Tässä kissapuussa on myös tuollainen raapimista innostava varsi. Ja kyllä se innostaa molempia kissoja. Ja erinomaisen hyvä niin. Koska kissat raapivat ihan väistämättä jotain. Täötä sitten.

Helmi wants to watch. Just that. And she seems to be rather pleased with even larger groups of people. Interesting!

By the way: flash did these nasty eyes. Is real world they aren't that awful-looking.

This cat-tree looks quite awful. Both cats have scratched the support bar. But that is just good thing: because anyway cats scratch something. Let it be this.

Olli saattaa päivälläkin vetäytyä makuuhuoneeseen. Ja se on Ökön mielestä ihan kamala juttu. Se todellakin haluaa, että koko lauma (Ökö, Helmi ja ennenkaikkea Olli) on yhdessä.

Se alkaa naukua, kun Olli menee makuuhuoneeseen. Ja naukuminen jatkuu, kun vastaan...

Ökö wants, that whole herd is there. But sometimes Olli goes to the bedroom. "Olli has abandoned us!", is the only thing in her head (there's room for only one thought). "Meow!". And Olli answers. Great thing.

Mutta sitten kun se on saatu houkuteltua ulos, vähän huonompi ja kovempi paikka käy.

Now Olli has came out from the bedroom. And Ökö is clearly very happy! So, one can be in that rather uncomfortable place.


Minulla on muka ihan lääketieteellisiä syita kissoihin. Pöh! Kuviahan siinä on. Ainakin Helmillä on ihastuttavan kypsähtänyt ilme ensimmäisessä kuvassa.

Medical reasons for having cats. Actually these are very pseudo.reasons. There are some nice pictures, though. Just the fist one: so frustrated expression on her face!


Namuja kateilleTässä kuvassa näkyvät kerrasaan  kissojen luonteiden erilaisuus. Sini antaa kissoille namujn aina saapuessaan. Tyypillisesti se on Tassu-nappeja, joka on molempien kattien mielestä jumalaisen  ihanaa.
Ököllä on käytössään suoraviivainen luolamies-tekniikka. Ilmeisesti se kuvittelee noin saavansa enemmän. Eipä tosiaankaan saa.
Helmi on huomattavasti hienostuneempi. Se vain istuu sivussa ja tarkkailee tilannetta kun idiootti ryntäilee. Helmi tietää oikein erinomaisesti saavansa omansa. Siis senkus istutaan ja kehrätään.

One can easily see, the differences between  characters of my cats. Sini gives them candies every time she arrives. And cats know that.
As You can see, Ökö has very direct approach. But only one candy, no more.
Helmi wants that candy, too. But she is way. sneakier. She just looks at that other idiot. And waits for her own.Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Olli Arnberg <oar@hihhuli.adsl.netsonic.fi>

Guest book

Back to main page.