EtupihallaLumen eka keikka

First trip for Snow

Luonnollisesti se suuntautui siskoni luo Klaukkalaan. Minä itse en ollut oikein hyvässä kunnossa: sokeritautini oli erittäin pahasti epätasapainossa.

First trip was to my sister's place in Klaukkala. In this case I wasn't so keen to travel: I had extremely bad problems with my diabetes.


Vielä ei tottumusta oleKissat ja auto ovat erittäin huono yhdistelmä. Mutta sekä Helmi että Ökö ovat oppineet kerrassaan erinomaisiksi automatkustajiksi. Siis Helmihän matkusti useampia kertoja Tampereelle ja takaisin.
Ilmeisesti salaisuus on se, että automatkan jälkeen odottaa jotain kivaa.

Cats and cars are considered bad combination. Actually that's not completely true. Both Helmi and Ökö were just very good at car. Halmi traveled several times to Tampere. That's about 100 miles from here. That distance in the morning and again in evening. Very impressive!
The magic is having something nice waiting. Something cat finds nice...


Olen aika kömpelöEn minäkään ole niitä kaikkein parhaiten autossa menestyjiä. Siis lähinnä ongelmana on lihaksienieni ja nivelteni jäykistyminen. Noustessani pystyyn refleksi oikein ojentaa niitä. Siinä kaatuisi kunnolla, ellei joku (Mika tässä) pitäisi kiinni.

I have problems in cars, too. Because I'm in quite cramped position during the trip. Then a reflex (not me) tries to straighten everything. I would fall down, if someone doesn't hold me. Mika this time.


MMmieliala vaihtuu vauhdillaIlme on ihan selvä: tahtoo syliin. Mutta noin sekuntia myöhemmin ovat halut muuttuneet ihan täydellisesti.

Here he has very clear expression on his face: I want to Your lap. But about second later he has some totally different feeling.


L3evätään, niin yöllä jaksaa riehuaSyöminen on tärkeääEnsin syömään ja sitten koriin nukkumaan ja keräämään voimia iltariehumista varten.

Now she eats some food specially aimed for kittens. Then  some sleeping. Because he wants all strength for next night.


VirolaisxiaMeillä oli kasa erilaisia virolaisia (siis ei tosiaankaan eestiläisiä, koska se ei ole kieltämme) makkaroita. Tälläkertaa useimmat oli tehty lampaan suoleen, joka on huomattavasti kuin tavanomainen sian suoli.

We had lovely Estonian sausages. This time they were made of various parts of sheep.


Tuossa oli hyvä matkusxtaaKorissa oli ilmeisesti hyvä matkustaa. Siis miu-huutoja tuli vain ihan muutama. Skiellä oli ilmeisesti erittäin miellyttävää köllytellä.

This basket was obviously quite nice for travelling. Only very few "meow"-cries.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to main page.