Aika ruman bnäköinenViikonloppu kuntouksen jälkeen

After rehab

Tuo vamma on aika karmistuttavan näköinen. Kuntoutuksessa on ollut varsinaista tehotoimintaa!. Ainakin silmä on juhlavan musta. Tässä kuvassa silmälasit peittävät kaikkein isoimmat hirveydet.
Osittain syytä on osittain varmaankin minussakin. Kipukynnykseni on  nimittäin varmaankin noussut: en juurikzaan edes välitä pikkujutuista.

Now I have done my trip to Lahti. And as some kind of remembrance to that place¸ I had injuries to my eye-brow. I'm not any handsome guy and after that I definitely aren't. But glasses hide nicely worst bruises.
Obviously my pain threshold had elevated quite much. Several. visits to the ICU make that very certain.


Tonttupuku on kivaRuffe oli saanut tosi upean tonttupuvun. Hämmästyttävää kyllä se  jopa suostui pitämään skitä päällään. okei, tonttulakki oli sentään  jo liikaa!

Ruffe got this nice elf-outfit. And he had just no problems using it. Okay, cap was too much...

Ihan kivan näköinen

Tässä on ne kynttilälyhdyt, jotka annoin isänpäiväksi.

I got just these lanterns from Lahti!

Ruffe tykkääRuffe nauttii selväst, kun sillä useampia leikittäjiä. Susihan on koirien (aika uskomatonta, mutta näin se vain on) pohjana. Kun koiralla on sxelvä paikka laumassa, on se oikein onnellinen. Eli pohjimmiltaan koira on konservatiivi: se ei muutosta hae.

Dogs are very close relatives with wolves. They enjoy just same things: close relationships with other members of the pact.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Guest book

Back to main page.