Sälekaihtimet

Venetian blinds

Kun asuntooni paistaa aurinko, on se ihan sietämättömän kuuma. Lisäksi aurinko aiheuttaa häikäisyllään sen, että telkkarinkatselu taikka tietokoneenräplääminen on jokseenkin mahdotonta silloin. Elikkä asialle oli tehtävä jotain. Sälekaihtimet ratkaisivat ongelman ihan kohtuullisen hyvin.

My flat is really hot whenever sun shines to it's window. And because of cats, I can't keep windows open all day. Normally apartment aren't cooled here. Of course we have some king of air conditioning. But cooling? That's needed only few days of year.

Torstaina 24.8.2000 alkoi sitten tapahtua. Jotta ne sälekaihtimet olisi saatava paikalleen, oli ikkunoita luonnollisesti saatava auki. Pöydälläni oli kuitenkin ihan kauhistuttavat määrät kaikenlaista. Kaikkein pahimmassa tapauksessa oli pöytiä siirrettävä ikkunoiden aukisaamiseksi. Mikä olisi ollut kerrassaan kamalaa: minulla on kolme tietokonetta (kaksi pöydän alla ja yksi pöydällä). Ja epälukuinen määrä oheislaitteita. Kaikki on yhdistetty verkkosähköön. Ja sitten toisiinsa ja muutamiin tietokoneisiin. Seurauksena on lähinnä kauhistuttava johtosekamelska.

Tässä yhteydessä olikin erinomainen tilaisuus myös pestä ikkunani. Jonka tekivät äitini ja isäni.

On Thursday 24th August, 2000 that repair was done. One has to open windows, naturally. And I have three computers and all sorts of gadgets. Which are connected to mains and to one, two, or all three computers. So there are awful amount of cables.

Äitini pesi myös ruokailunurkkauksen ikkunat. Sinnehän ei sälekaihtimia tule, mutta ikkuna on sentään saavutettavissa.

My mother washed the window of dining-room, too.

Ja sittenpä varsinaiseen kaihtimien asentamiseen. Siinä ei nokka ihmeemmin tuhissut.

Then came the installer of blinds. Really easy thing for him!Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Rautakiskosivulle.

Takaisin pääsivulle.

Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Guest book

Back to my flat

Back to mainpage.