Tuolla minäb käynPari päivää ennen jloulua 22.12.2009

Just a few days before Christmas December 22nd, 2009

Kuvittelisi, että aika ennen joulua olisi kiireetöntä ja stressitöntä aikaa. Ei tosiaankaan, ihan päinvastoin!
Kuulemma tukkani oli liian pitkä ja muutenkin epäsiisti. Muinä en tosin  sitä mieltä, mutta sillä mielipiteellä ei ilmeisesti ole mitään väliä.
Käytän ihan aina tätä samaa parturia. He tietävät, mitä oikeastaan haluan.

This Christmas-time should be stress-free time. But definitely that isn't so. No way: this is the most stressful time of the whole year.
I use this barber all the time. It's not special place, no way. But they know me. And that's quite important thing: because there are so many special things.


Tuossa on parturiEi tämä niin hirveältä näytäSitten minusta piti tieten kin ottaa kuvat "ennen" ja "jälkeen". Minä itse olen senverran barbaari, etten minä huomaa eroa.
Niin, parturini otti tämän  "jälkeen"-kuvan.

Here are the "before" and "after" -pictures. Of course I'm quite barbaric: I can't see much difference.
By the way, my barber took that "after"-picture.Tärkeää...Ostin paikallisesta Valintatalosta (joka oli aiemmin ollut Sesto) joitain joulujuttujua. Mutta heillä ei ollut sokerittomia pipareita. Eikä yhtään mitään sokeritonta muutenmaan.

Then I would buy some very special Christmas biscuits: gingerbreads. But very naturally diet-version of them. But there were none. Nothing diet!
I got some soda. But otherwise that was the very last time, I used that shop.
JokatiistainenUimista oli vielä nytkin 22 joulukuuta. Siis kaksi päivää ennen joulua! Aivan valtavan hieno juttu.

Then I had swimming. At December 22nd. Usually there aren't anything like that two days before Christmas. That was really nice!
                                            

L*iikia on aina vliikaaOlen ottanut "säännöksi", yksi juttu päivässä. Ja kuten tästäkin kuvasta näkee, se on ihan järkevä peukalosääntö. Tai itseasiassa saatoin huomata erään "varoitusmerkin", joka kertoo että ihan kohta verensokerit ovat liian alhalla.  Mutta jos rehkimisen lopettaa siihen, ei ongelmia ole.

I have taken very simple rule: only one "bigger" thing for one day. Because otherwise I would feel very tired.

Synapsiasta pioisSittenpä taksillä pois Synapsiasta. Tässä olen vielä aika väsynyt, mutta kohta olen taas ihan täydessä vauhdissa. Mikä ei valitettavasti ole oikein hyvä juttu.

Then I went home from Synapsia. I wasn't tired at all at home. Actually that isn't so good thing. Relaxing would be better!


<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.