Syksyä ulkonaKirjamessut 2009

Book Fair 2009

Tälläkertaa olin varannut aika vähän aikaa: suunnilleen parisen tuntia tehollista aikaa. Se oli oikeastaan ihan sopiva aika. Luulen, että pitempi aika ei tosiaankaan toimisi. Minä vain väsähtäisin järjettömästi.

This time I took time about two hours. And that was quite excellent time. Longer time would get me very tired.

Aika inhottaqvaaOlisi siis varmaankin  erittäin  tehokasta puhua tosi umpijunttia Lapin murretta ja sanoa olevansa tulossa Luostolta lustinpidosta. Lapissa sikainfluessa on nimittäin aika paha.
Ja täällä oli ihan järjettömän paljon ihmisiä. Jotka olisivat tekotaiteellisia. Lähinnä se tuo mieleen lehmälauman märehtimässä. Tietenkin torstaina tai perjantaina olisi paremmin tilaa, mutta ohjelma oli kerrassaan heikkko.

There were awfully many people. Actually way too many.
But this is clearly their top-point: there would be much less people at Thursday or Friday.

DekkariseuraN TUOTOKSIAyKISI KIATSOJISWSAMinulla oli tavoitteena seminaari, jossa oli Risto Mäki. Homman oli järjestänyt dekkariseura. Sellaiset dekkarit, joita kuvassakin mainostetaan, ei juurikaan kiinnosta minua.
Ja siinäpä yksi yleisön edustaja.

There were some sort of seminars. I was attending one, which handled crime novels. That was arranged by crime novel club. That text on the back says "who did it".
Krista was there, too.

DekkariseuraSeminaarin aiheena oli huumori ja dekkarit. Se on aika hankala aihepiiri.
Minä ainakin tykkään Ehtookellot-novellikokoelmassa olevasta Naantalissa tapahtuvasta jutusta.

There was novelist Reijo Mäki (he is the rightmost guy) talking about humor in crime novels.

Minhulla on joaSETUTAAN JONOONViivi ja Wagner -albumit on nyt julkaistu tällaisina pokkareina. Mutta minulla on  ne alkuperäiset albumit.
Suomalaisilla tuntuu olevan aika käsittämätön suhtautuminen jonottami8seen: tuossa on jono, päässä täytyy olla jotain hienoa. Lähinnä tulee mieleen Neuvostoliittolainen asenne.

All these small pocket-books are actually reprints of big albums. But I have those original albums.

ReitrtiTuollainen reissu minulla oli tänään.
Keikan jälkeen menin pieneksi ajaksi makaamaan. Mutta se oli Ökön mielestä ihan kamalaa kidutusta. Ainakin näin voisi päätellä surkeasta naukumisesta.

This is my trip to Messukeskus and back from there.
I went to my room after dinner. Ökö thought that was very bad torture. Of course I can understand cat dialect only poorly, but those meows were quite horrible.<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.