Kaupunkireissu 18.5.2001

In city, May 18th, 2001

Viimeisimmästä kaupunkireissusta oli kulunut jo aikaa ainakin kolmisen viikkoa. Mutta luultavasti vielä enemmän. Lähden aina liikkeelle puoliltapäivin. Nyt olin liikkeellä perjantaina, mutta taksikuskien mukaan jokin muu päivä olisi liikenteellisesti järkevämpi.

Merestä oli muuten jäät lähteneet (mutta Pohjois-Suomessa näin ei todellakaan ole tapahtunut, ainakin radiosta tulee jäätiedotuksia). Mutta vesi oli vielä kerrassaan kylmää, ehkäpä kymmenisen astetta.

Really long time from my last trip to city. Several weeks, I think.

Ihan ensimmäisenä vuorossa oli karkkipussi ja namuja sieltä. Ja varmaankin ihan liikaa... Kaupan erikoisesti hieno juttu on sokeriton laku. Siitä tykkään erikoisesti.

First I want to a candy-store 'karkkipussi'. Chocolate! And especially licorice.

Anttilaan mennessä on tuo idioottimainen mainos. Siis tuo keskellä kuvaa oleva. Ei siitä ole mitään ongelmaa "tavalliselle" ihmiselle. Ei tietenkään! Mutta minulle se on aikamoinen ongelma.

This ad (at center) is really quite a problem for me!

Anttilasta minä ostan DVD-leffoja. Tällä kertaa kolme "Syvä uni" (hieno klassikko), "Kaikki isäni hotellit" (minä tykkään siitä leffasta) ja "Fantasia" (tenavillekin jotain).

I buy DVD-movies from this place.

 

Sitten paikalliseen K-kauppaan. Sen nimi on "Kotikontu". Eikä se taatusti ole mitenkään edullinen paikka. Mutta toisaalta ostan vain naksuja ja patonkia.

Here's local food store. I buy salted peanuts.


Takaisintullessa taksi odotti Stockan vieressä olevalla (siis sillä paikalla, jolla Rytsölä pitää Lamboaan...).

My cab was waiting beside Stockmann, big department store here.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.