Kaupunkireissu 10.12.2002

In city, December 10th, 2002

Herrajestas, sama joulukuusenhirvitys vuodesta toiseen! Huh!

Ja lastenosastolle en edes ajatellut meneväni. Lähinnä tilanne muistuttaa Arnold Swarzeneggeriä elokuvassa "Isäni on turbomies (1996)".

Hey, they still have that horrendous Christmas-tree.

I really didn't go to toy-department. That reminds me a film byArnold Swarzenegger "Jingle All the Way (1996)".

Kyntteleitä oli vaikka minkälaisia!

Candles! All possible (and very impossible, too) types of those!

Kolmannessa kerroksessa oli kaikenlaista lasiroinaa. Jotkut ehkä jopa tyylikkäitä, kaikki kyllä hysteerisen kalliita (tähän on kerätty yhteen kaikki uskomattoman kalliit). Hinta olisi euroinakin törkeitä.

I went with my wheelchair and all my stuff through glass department. Not very good idea!

This place contains really chick (or so they say) things. At least they are really very expensive.

Olin oikeastaan aika huolestunut siitä, että rikkoisin pyörätuolikni kanssa jotain. Tosin nämä ovat sellaisia hirvityksiä, että rikkominen olisi lähinnä palvelus ihmiskunnalle.

Okay, breaking these would be considered as beneficial thing for mankind...

Eikös glögi ole pikkuisen isommissa mukeissa? Tosin jos se on ylenmäärin terävää pienehkö lasi saattaa olla ihan järkevä ratkaisu.

We don't drink eggnog during Christmas.

Our Christmas-drink is "glögi"!. That's warmed strong wine with a lot of spices (cinnamon. cardamom, clove, maybe some orange peel, and probably something else, too). It gives the smell of Christmas!

Talousoisatolla oli kiviroinaa. Esimerkiksi snapsilaseja. Niitä jäähytetään pakastimessa. Ja sitten paukku on tosiaankin kylmä. Ongelma on tietenkin se, että paino on melkoinen. Varmasti kaikkein sekopäisin juttu oli viskiin tarkoitetut jääpalan muotoiset ja kokoiset kivet. Ne eivät laimenna juomaa!

This was really quite nice idea. Very heavy stone (after it has been in the deep-freeze for few hours) keep things cold.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.