Kaupungissa 24.2.2004

In city again, February 24th, 2005

Aika inhottavan pitkä aika viimeisimmästä kaupunkireissusta. Tässä välissä oli ollut pitkä kuntoutuis Synapsiassa. Silloin, kun olen menossa Suomalaiseen kirjakuppaa, jään usemmiten tähän. Tästä pääsee tosi näppärästi asematunneliin.

Actually I haven't been at city for ages. That Synapsia-trip took quite considerable time.

I say, that I go to certain bookstore. But really I go to various other shops there. And stopping here is very nice way to do that.

Tällä reissulla oli oikeastaan ihan päätarkoituksena hommata tiettyja DVD-leffoja. Siis "Vares" ja "Sinkkuelämän" viimeisin vuosi.

Sitten ihan muutenvain tuli otettua Attenboroughin "Nisäkkäät" ja "Fucking Åmål".

A few DVD films. I have earlier planned 6th season of "Sex and the city" and "Vares" (Finnish private eye).

But then I took other films, too. "Mammals" by David Attenborough and BBC is really excellent stuff for kids. Then "Fucking Åmål". That film comes from Sweden. Telling how a teen turns into lesbianism.

Vastapäätä oli EuropeHouse. Vaikuttava valikoima! Esimerkiksi nuo vaaleanpunaiset ja karvaiset saappaat. Malli on kuulemma nimeltään "lumimies".

Opposite was a really special shop. Containing everything really unusable. Like these pink yeti-boots.

Ja olihan siellä valtaisa määrä loputtoman tarpeellisia esineitä... Täysin vastustamaton paikka. Vasta siellä saattoi nähdä, kuinka uskomattomia (ja taattuvarmasti täysin hyödyttömiä) asioita muovista voi tehdä!

Naturally I had to go inside. And yes, that shop contained every possible unusable stuff. Really excellent place to get something extremely funny!9

Tämän ajan tyypillinen kukkanen: tulppaani. Tulppaanit oikeastaan vain tykkäävät jääkaappilämpötiloista. Nyt jääkaappi on kaupan ulkopuolella. Siis se kauppahan on asematunnelissa, jolloin lämpötila on justiinsa nollapisteen yläpuolella.

Really quite nice picture of tulips. There were really all possible (and impossible comes from coloring) colors. Temperatures just above freezing-point are really excellent for them.

Pulutkin ovat joskus älykkäitä. Siis tämä ei sitä ole... Mutta joku oli mennyt tunneliin. Siellä on aika paljon lämpimämpää kuin ulkona.

Ostin asematunnelin kaupasta patongin. Ja sitten sokerittoman leivoksen, kun se näytti niin syntisen hyvältä.

Invataksi myöhästyi 20 minuuttia. Se ei tosiaankaan ollut kivaa!

This pigeon has rather pleasant now. Sun gives nice warmth. But night is really very cold!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.