Itse synttärisankariAlo 45

Loukon Antista käytetään suunnilleen aina nimitystä 'alo'. Luultavasti aika monille tuottaa ongelmia tietää oikeaa nimeä! Se on hänen nimityksensä tietokoneella. Voi sanoa vaikkapa, että kovilla jätkillä on kolmikirjaimiset tunnukset (niinkuin minun 'oar').
Ei kuulemma kannata sanoa minulle, että jotain tiettyä kuvaa ei pidä käyttää. Se on oikeastaan täysin varma tapa saada kuva tänne.

Antti Louko is known from his computer handle 'alo'. Every cool guy has three-letter one (actually alo gave my own handle 'oar').

Viinipuoolon  aukirepimistäKuulemma valitukset tästä viinistä on osoitettava Tapiolan Stockmannin Alkoon. Eli juuri kaikesta mahdollisesta valittaminen on alo:n oma erikoisalue.

Then some wine. I think, it's something really fancy. Though, I really don't know.

Pelkkä näky nostaa verensokeriaJälkiruokana oli tällainen prinsessakakku. Tuossa kakussa on siis sokeria kerrassaan järisyttäviä määriä. Päällys on marsipaania. Ja sisällys kermavaahtoa.
Jo kakun katsominen nostaa verensokeriani.

Then there was this very special cake. The top is marzipan. Then inside is whipped cream. Mostly anyway. I think that type of cake is called as princess cake. But then marzipan is pink.
That has really quite horrible amounts of sugar. My blood-sugar goes up, when I even look at it.

Nassikka pelasi shakkiaNassikka osasi ilmeisesti aika hyvin shakkia. Ilmeisesti hakkasi huomattavasti kokeneemman pelaajan.

Kid of alo (I really don't know which one) played chess quite well.

Siellä oli luontokinSiellä on luonto oikeastaan aika lähellä. Oleellista on se, ettei heillä ole koiraa, joka hätistäisi tuollaiset pois. Tämä siili vieraili pihalla parikin kertaa. Ja orava tunki kerran suunnilleen sisään.

There's full of nature! This hedgehog was there at least twice.
Then a squirrel tried to come in! That squirrel had obviously bad mental problems.

Varsinainen Darth VaderVarsinainen Darth Vader! Ideana on se, että 50-vuotiaislahjaksi annettaan iso prätkä (tyypillisesti iso harrikka) itselleen. Nyt voi harjoitella kypärän tuntua päässä. Ja tuntu oli kuulemmä sellainen, ettei prätkää tosiaankaan kannata hommata.

Nearly everyone buys a Harley-Davidson (or some other huge motorcycle). Just boosting ones ego. We gave this helmet to alo. This helmet did the trick, he didn't want anything like that.
But he looks just like Darth Vader. And even he sounds like that.


Vaikuttava möykkäMinulta tuli rullalauta (josta nassikat tykkäsivät, vaikka se olikin puolikasmittainen malli) ja tällainen ekologinen mölytorvi. Ekologista siinä on se, että homma toimii polkyöranpumpulla puristetulla ilmalla. Pakkaus ei tosiaankaan ole mitenkään ekologinen.
Mutta siitä saa todellakin uskomattoman valtaisan mekkalan. Jotain ilmeisesti 115 dB. Se on ihan valtaisa ääni! Siis sellainen, että se olisi vaaraksi kuulolle.

I gave this horn. It was called ecological (because it uses just normal compressed air). But the packaging is really un-ecological. It gives really horrible sound. Another form of pollution!


Ihmisiä sielläIhmisiä sielläIhmisiä sielläIhmisiä sielläMmurhun pariskunyaMmolemmat rouvat
Kaikenlainen keskustelu on ilmeisesti ihan oleellisin juttu kaikessa

This conversation is really the most important thing!

Pippalot ovat nyt ohiPuuh, nyt hunnilauma on lähtenyt! Paitsi minä, Nyt taksini ei tosiaankaan tullut! Sitäpaitsi sain kuulla taksikuskilta, että tilauskeskus ei ollut ilmeisesti tehnyt asialle yhtikäs mitään.
Aika noloa, tilanne ei ole kannaltani ollenkaan miellyttävä. Tuollainen tilauskeskus on tosiaankin äärimmäisen surkea tähän aikaan päivästä.

Now everyone is gone!  But not Olli. Problem is my cab, it doesn't come.  I ordered it a week ago!!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

 Guest book

Back to main page.