Iso määrän luntaMamma 73

My mother 73

Katoilla on lunta melkoisen paljon. Jonnekinhan sen on mentävä, eli jääpuikkoja tulee. Tuollainen ei ole mikään  ongelma. Mutta kun se on metrin mittainen ja painaa kymmenisen kiloa, ei sitä saa ihan mielellään päälakeensa.

There seems to be small icicles. Now they cause just no problems. But we have a lot of snow. That means, we are going to have very long and heavy ones. Having such into head can cause quite nasty problems.

Hyvä naama!Ruffe sai jotain omituisia "Rodeo"-nimisiä herkkupaloja. Toisaalta hän olisi ollut ihan yhtä innostunut vaikka pikkukivistä.

Ruffe got some dog-candies from me. Actually anything is just good. He would be thrilled of stones.

 Ilmeisestib elkikko on karmeaNyt oli vuorossa madekeitto. Minulla on WWW-sivu aiemmasta kerrasta.

This time of year we eat burbot soup. I have made a WWW-page of the earlier time.

IhrapläjäysaJälkiruokakakkuja oli kaksikin.
Mantelikakussa ei ole ollenkaan jauhoja. Siinä on vain mantelijauhoja. Ne ovat siis ihan täysin hiilihydraatittomia. Mutta ihraa löytyy sitäkin enemmän. Eli se on oikeastaan täysin Atkinsin dietin mukainen.
Toinen kakku oli oikeastaan ihan kaupallinen tuote (muistaakseni  sen on tehnyt Klaukkalan Leipomo). Se on makeutettu hedelmäsokerilla.

We had two kinds of desserts.
First one was made "flour" grinded from almonds. That has no carbohydrates. But it has naturally a lot of fat. But it works as example of Atkins's diet.
Another is sweetened traditionally by fructose.

An noin tuonMinulta Mamma sai tuollaisen ruukkuorkidean. Se on oikeastaan ihan järkevää, koska se kestää valtavan pitkään. Ja tuurilla sen saa kukkimaan seuraavana vuonna.

I gave this orchid to her.
Actually that's very good, because it flowers very long time. And then it can produce flowers next year, too.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.