Siinäpä olenMinä 46

My 46th birthday


Minulla oli tänään 46. synttäripäiväni. Tai siis eilenhän (21.3) ne oikeastaan oli, mutta tänään oli parempi päivä pippaloilla. Homma tapahtui Uusmäessä vanhempieni luona.
Siellä oli Ruffe odottamassa, joten kissojani ei voinut ottaa mukaan. Ja se on luonnollisesti aika ikävä juttu.

I had my 46th birthday. The real date is March 21st. The party was next day. Everything happened in Uusmäki.
There is Ruffe, so my cats can't come. That's naturally not very nice thing.


Farmari nytVanhemnpani olivat honmmanneet uuden auton (tai oikeastaan se oli vanha, mutta sillä oli ajettu kerrassaan naurettavan vähäinen määrä kilometrejä). Se on farmarimallinen (ilmeisesti se oli Peugeot 207), jolloin pyörätuolini saa tosiaankin näppärästi mukaan.

My father got a new car. Such, that handling my wheelchair is easy thing (I think it's Peugeot 207).


Jo on turjake!Sunnuntaiaamulla (tai eihän se oikeastaan aamu ollut, puolipäivä pikemminkin) Pappa ja Ruffe tulivat käymään. Ruffe on melkoinen karvakasa nyt. Pitäisi käydä trimmauksessa. Minut itseni oli trimmattu eilen, mutta tukka oli pystyssä koska en ollut vielä harjannut tukkaani.

Early at Sunday (okay, it was noon, but that's early for me) my father and Ruffe came. Ruffe has really awful amount of fur. My hair is quite awful. But brush works for it.

LohipiirakkaaIhan ensimmäisenä maillä oli lohipiirakkaa. Onb tietenkin niin, että jotkut hienostelijat väittävät tunnistavansa "vapaan" lohen  kasvatetusta. Tuskinpa vain. Luulen, ettei suurin osa ihmisistä ei voi erottaa edes kirjolohea.

We had some salmon pie. Quite delicious thing. Actually that's made of real salmon. They do that at fish farms in Norway.


Kakku sisältäMeillä oli tuollaista kakkua. Oikeastaan oikein erinomaisen hyvin onnistunutta.

This cake is made by bakery near where my sister Anna lives. They have succeeded pretty well this time.


Annoin tämänTuollaisen orkidean annoin aikanaan lahjaksi. Kuukausi sitten, elikkä se on aikamoisen kestävä.

I gave this orchid to my mother about a month ago. And it still has huge flowers! So, it lasts really long time. And it's possible to have flowers from it next year. My therapist has succeeded.


Ruffea on kivaa rapsuttaaRuffekin tykkääRapsutus on Ruffen mielestä ihan kiva juttu. Mutta leikkiminen Tuulin kanssa, se on ihan ylivertaisen kivaa.

Ruffe think, that scratching is just quite nice thing. But playing with Tuuli, that's just much better than  anything other thing.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.