Nimpparini 2002

My name-day 2002

Justiinsa sinä päivänä oli F1 Saksan osakilpailu. Minulle oli sanottu, että voisin katsella sen Uusmäen telkkarista. En ollut asiasta mitenkään hirvittävän hyvällä tuulella, koska kuvanlaatu on siellä yleensä ihan käsittämättömän heikko. Mutta nyt ei siinä puolessa ollut ongelmia.

Kilpailu meni suomalaisten kuskien osalta ihan penkin alle: Kimi Räikkönen onnistui puhkaisemaan renkaansa. Nilkutus varikolle onnistui kyllä, mutta hän jäi ihan surkeasti. Sitten myöhemmin tuli keskeytys; luultavasti syynä oli eniten turhautuminen.

Mika Salo tuli yhdeksänneksi. Kyllä salostajat jaksoivat olla innolissaan, kun hän oli kymmenen parhaan joukossa. Loppujenlopuksi hän oli viimeinen maaliin päässyt...

My name-day happened same day as Formula One Grand Prix of Germany at Hockenheim. I watched it from a telly. Actually both Finnish divers (Kimi Räikkönen and Mika Salo) performed really extremely poorly.

Isäni luki Paulilla Potteria. Ilmeisesti onnea riittää vielä kohtuullisen kauan, koska kirjoja taitaa olla neljä. Ja tuostakin on luettu vasta kolmannes.

My father read Harry Potter to my nephew Pauli. And very obviously Pauli really enjoys...

Kyllä Tuulikin oli siellä. Siskoni Anna on onnistunut kerrassaan hyvin ottamaan kuvia: tämä ja tuo ylläoleva onnellisesta Paulista.

Tuuli was there, too. My sister can really take excellent photos: like this and one above of happy Pauli.

Sitten olikin vuorossa kaikenlaisia grilliruokia: vartaita ja makkaraa. Ja Paulille piti olla (niiden lisäksi) grillattu maissintähkä. Myönnän kyllä: se on perhanan hyvää.

Then some grilled food. Mostly sausages and spits. And corn for Pauli.

Nimipäivinäni on oikeastaan aina mansikkakakkua. Esimerkiksi kun makasin aikanaan sairaalassa melkoisen leikkauksen jälkeen, sain mansikkaleivoksen (sokerittoman tietenkin). Muuta en taidakaan ihmeemmin muistaa...

Mutta mansikka-aika on mennyt ohi nyt! Nyt olikin vuorossa sitten vattuja. Niitä kakkuja ovat nuo kaksi vasemmalla. Oikealla takana on punaisista viinimarjoista tehty piirakka. Sen päälle voi panna jugurttia: nimittäin Danonella on sokeriton ja rasvaton vaniljajugurtti. Ihan kuin vaniljakastiketta!

I have strawberry-cake in my name-day. But now those were gone!

So, I had two cakes of rasberriers (those are left) and one of red currants (that's right back).

Kermavaahto sisälsi myös rahkaa. Ja se oli liian paljon vaadittu Paulilta. Se jäi kuin kissoilta!

Whipped cream contained curd (that way the amount of fat is much lower). And You can clearly see, that Pauli doesn't like it. He can't exactly see, where is the problem. But there is something very badly wrong!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.