Syntymäpäivä 38

Birthday 38

Ja taasen. Nyt on vuorossa 38., edellisten dokumentaatio taisi jäädä tekemättä. Minkäs sille voi. Ökö on ihan äärettömän sosiaalinen, se pomppaa ihan vapaaehtoisesti syliin ja haluaa hahanrapsutusta.

Minulla oli monitorinryökäle päättänyt kuolla juuri nyt!!

I didn't made report of my previous birthday. But anyway, that's so! Ökö is really hypersocial: she jumps to my lap and requires that I rub her belly.

My computer-monitor has just died. Real birthday present...

Anna-sisareni jälkikasvaineen saapui. Ja (tuntien tämän maan onnettomat sääolosuhteet) heillä on päällään haalarit (ja kaikkea mahdollista muuta), jotka on tietenkin riisuttava pois päältä.

My sister Anna arrived. With her husband Mika (no pictures of him, sorry), and kids Pauli (boy) and Tuuli (girl). First of all, one has to take off, those overalls. Those are really important here. Because now is extremely wet. And kids like it...

Annalta tuli keittiöpaperirullanpidin. Ja siinä oli huipussa kissankuva!

Anna gave a "kitchen-paper-roll-holder". And it has a cat-figure on top of it.

Aiemmin olin jo saanut vanhemmiltani tuollaisen kellon. Ja söpön pupun Ikeasta. Tämä oli siis tapahtunut jo aamupäivällä.

My parent gave me that clock. And that nice bunny.

Paulilta oli lähtenyt komeasti maitohampaat alhaalta. Tästä oli useampia kuvia, joista yksi oli esimerkiksi otettu liian läheltä. Elikkä se oli ihan kammottavasti vääristynyt: todennäköisesti Pauli olisi halunnut näyttää juuri sitä kuvaa.

Pauli has the time when milk teeth are replaced by permanent ones. I had really horribly disfigured version of this picture. Pauli would just love it.

Ja sittenpä lähestulkoon pakollinen kuva synttäripöydästä.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

 Guest book

Back to main page.