Tuuli 5

Tätä pidettiin sunnuntaina 25.3.2001 Oikea päivä olisi ollut 26.3. Mutta se olisi ollut maanantai, aika hankala päivä meille.

Tuuli oli nyt oikein pukeutunut prinsessamallisesti. Tuo nukke on posliiniä päästä, eli Tuulin tapa lennättää ei-toivotut lahjat kaaressa pois, olisi aika tuhoisa juttu! Hän sai myös samanlaisen pupun kun miunä olin jo aiemmin saanut. Ja se vaikutti olevan erittäiun mieleinen juttu.

Tuuli had her birthday on Sunday, March 25th. That's not the correct date (it's March 26th). But it's the closest Sunday or Saturday (which doesn't contain F1-race).

She has really nice doll. That's made (head, of course) of porcelain. That's really big threat, because Tuuli might destroy it. But she seems to love it. And bunny, too (she got such).

Tenavat avasivat taas kerrassaan innolla lahjoja. Tietenkin pääosa oli Tuulille, mutta kyllä Paulillekin täytyi hommata jotain.

Kids opened all the presents!

Minulta Tuuli sai tuon Safari-pelin. Se oli ilmeisesti ihan kohtuullisen kiva. Sopivan lyhyt - ei tenavilla riitä mielenkiintoa mihinkään pitkään juttuun.

Tuuli got that Safari-game from me.

Kakkuun oli pantu marenkeja (nuo vaaleanpunaiset) koristeeksi. Ne olivat ihan valtaisasti molempien tenavien mieleen. Kynttelit paloivat aika älyttömän voimallisesti.

Quite impressive cake.

Kyllä tuon pelaaminen näytti ihan kivalta jutulta.

Here kids play that Safari-game.

Näiden pippaloiden jälkeen ainakin minä olin kerrassaan väsähtänyt. Aivan täydellisessä tilassa tölläämään neloselta tulleen leffan.

I was really dead-tired after this party. In just exactly correct mood for relaxing movie, which was in TV.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.