Krista otti tgämänUlkoilu Helmin kanssa 5.2.2009
Going Out With Helmi February 5th, 2009

Ulkoilureissu kissan kanssa on aina erikoinen juttu. Näin viimeaikoina minulla on ollut mukanani useimmten Helmi. Ökö ei tunnu suhtautuvan asiaan mitenkään erityisen myönteisesti.

Today I did av trip with a cat. But which one? Actually Helmi is probably better!

KristaV TAASHHelmin pää onjaussaujvaa vastgen Oikeastaan ainoa ohjelmantapainen oli Kartanon Leipä. Heillä ei tosin ollut sokeritonta kuivaa kakkua. Tosi surkeaa, koska se on kerrassaan herkullista.
Toinen ongelma oli, ettei heillä ollut Runebergintorttuja. Sokereittomia en edes uskalla toivoa, mutta kun tavallisetkin ovat loppu.
No, ei pidä huolestua. Tavalliset ostokseni sieltä ovat aika runsaat.

Actually the one and only "special" thing today was "Kartanon Leipä". I bought my "normal" stuff. But then I asked about special diet-version of Runeberg-day-tart (J.L.Runeberg was our national poet). There was nothing such. I can easily understand that.  Because that is very clear opposite for being any kind of diet.

FTGäällä on lun taTänä vuonna lunta on riittävästi hiihtämistä varten.  Parina edellisenä vuonna sitä ei juurikaan ole ollut.

This year we have quite nice amount of snow. We had nearly nothing in last two years.
This is very typical skier here:: just very ordinary people, no athlete. And we do cross-country skiing, nearly no alpine stuff. One sports authority said: "Elevator brings You up, and gravity down, where is the sport". Very well said...

RuneberginkakkuMamma oli tehnyt tällaista "Runeberginkakkua". Sitä saa syödä aikamoisen pitkään.

My mother made this "Runeberg cake". It took about week to eat the whole thing.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.