Ta,lloniJoulukortit 2009

Christmas Cards 2009


Joulukortteja voi lähettää edullisemmin muistaakseni 15. päivään saakka. Siis eihän saavutettava säästö mitenkään huomattava ole, mutta se antaa jonkinlaisen määräajan.

This time it Christmas Cards.  As You can clearly see here is no snow whatsoever. And snow is very important thing here.


joulumer it täältäPostista hommasin joulumerkit (posti tuottaa niitä kiiltokuvia vuosittain) ja muutaman pehmokuoren. Se on oikeastaan erittäin järkevää, että kaikki kirjeisiin liittyvä kama.

Stamps for Christmas Cards is very important thing. Otherwise stamps made there aren't good. Because today we use e-mail. That works so extremely nicely.
One can purchase from there all the things needed for letters. Actually that's very nice.


Sitten kameraliikkeeseenSitten kameraliikkeeseen. se on suunnilleen (no jaa, rakennuksissa asia on aika täsmällinen (paitsi Reima Pietilän sekoiluissa, jotka ovat kaikkea muuta kuin täsmällisiä)) kerrosta ylempänä. Hommasin sieltä joulukortit ja joitain muitakin valokuvaukseen liittyvää kamaa.
Oleellista oli se, että sain ne kortit kohtuulisen nopeasti. Tunnin verran, kävin muissa kaupoissa silloin.

Now Christmas Cards. I got them from here. And those have very short time, about one hour.


suomenkiedlinenEn glanninkielinenTuossa ne joulukorttikuvat: englantilainen (ainakin amerikaanot ovat kerrassaan ihastuneita tuollaisesta tykkylumesta) ja suomalainen. Siis oikein sama kuva-aihe, mutta tekstit kyseisellä kielellä.

Here are the Christmas Cards, English and Finnish ones. Both have the very same picture but the text is at that language.
Actually that picture is from end of last January. But the place is naturally very near from my outer door.


CD-levyjäAnttilasta hommasin muutaman musiikki-CDn. Aiempina jouluina olin lähettänyt tangoa, humppaa ja RWBKta (joka on tosin lähinnä rangaistus). Nyt oli vuorossa taidemusiikkia: Sibeliusta. Muttei loppupuolen synkistelyjä (siis ihan taatusti ne ovat taiteellisesti erittäin ansiokkaita, mutta eivät ainakaan minua (eli olen siis barbaari) innostavia). Voi todeta, että Sibbe oli parhaimmillaan tsaarinaikoina.

Then to Anttila. From  there I get some very typical music of Finns. Previously that was Finnish tango (blues is cheerful compared to that).


HYUammastahna<ja saiputti olivat loppuSitten tarvitsin hammstahnaa ja ihan tavallista palasaippuaa. Kristan on syytä ymmärtää, että silloin ensimmäinen käsiinosuva on oikea.
Siis tämähän on ihan järisyttävän valotaisa määrä höhää (ja tämän lisäksi on vielä aika monta lisähyllyä). Ja minä kun halusin simppelisti vain palasen saippuaa (Dove, koska siinä oli ilmeisesti mukana kosteusvoidetta) ja tuubin hammastahnaa (Colgate, koska tuubi oli iso (ei tarvitse skiis hetki nommata uutta) ja makukin siedettävä).

I should have bar of soap and a toothpaste. And there were several extra shelves. But I have just no extra feeling. First such ones are just good!


<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.