Koko päivä 28.9.2007

Whole Day September 28th, 2007

Tänään tapahtui aika paljon. Tai olisi siis tapahtunut, ellei kaapeli-TV:n joku työntekijäryhmä ei olisi ollut lakossa. Ja tietenkään kukaan muu ei voi kääntää kytkintä toiseen asentoon. Ja tämä formula-viikonloppu. Lisänä vielä Amin Asikaisen matsi.

This day would be quite full of different things: Formulka One Grand Prix of Japan and boxing match by Amin Asikainen (I don't know the other guy, and I don't care). But then some neglible group of TV tehnicicians went on strike. So, nothing!!

JumpassaJumpassa sumplittiin ihan aluksi tulevien jumppien aikoja. Kuukaudenvaihteessa se aina tapahtuu (tai siis muulloinkin, jos erikoista syytä ilmenee). Taisi muuten onnistua ihan hyvin, mutta ensiviikolla oli ongelmia.

In the beginning of day (okay, that was after noon, but that's horribly early time for me) was gym. There my therapeut looked good times for therapy sessions next month. Usually Wednesday from 1PM to 2PM. And maybe the same time for Friday?

Ilmeisesti kuitenkin tarpeelliustaSeisomateline on ilmeisesti kuitenkin aika tärkeä juttu. Isot luut tarvitsevat puolisen tuntia päivässä kunn ollista rasitusta. Sama ongelma on muuten astronauteillakin (tai oikeastaan kosmonauteilla on huomattavasti pitempiä annoksia painottomuutta).
Mutta käytämme sitä kuitenkin melko harvoin. Ja syykin on oikeastaan ihan selvä: se on helvetillisen tylsää. Ja tuon vekottimen  säätelyyn tarvitaan ainakin pari ihmistä.

Human needs to have some strain for big bones. That's clear problem for paralyzed people. Another bad place is space.


UuuhhSitten tuli venytystä. Nimittäin siinä vaiheessa kun olin jo aika väsähtänyt seisomisesta. Puolisen tuntia riittää oikein erinomaisesti.

After half an hour, I was very tired. This is time for stretching. Very unpleasant thing.
Jumpan ja Sellon keikan välissä söin. Ihan tarpeellista, koska veren sokerini oli laskenut aika alas. Tai enhän minä asiaa voi sanoa niin tai noin. Se vain tuntui siltä (ja lisäksi Sini vaati).

After the gym I ate. That was quite necessary, because my blood sugar has gone too low. Or I didn't knew it, I just felt it. And Sini complained about that.

Tosi tärkeää postittaa tuntilaputTärkeää postittaa tuntilappu. Nyt tämä syyskuinen on jo toinen. Ja tässä on sentään kohtuullisen siedettävä määrä tunteja!

Now this is the second month. Okay, the first one had only very few hours.


Samanlaista rihkamaa lemmikeilleRihkamaa ihmisille ja lemmikeille. Hommasin tulevaa Teneriffan matkaa varten lämpömittarin. Joka mittaa kaiken mahdollisedn (lisäksi vielä aika ison läjän mahdottomuuksia). Toisena ihmeenä oli pikkuinen mag-lite taskulamppu. Tietenkin tällainen varustautuminen antaa kuvan, että olen menossa jonnekin tosi alikehittyneeseen paikkaan. Espanjalaiset eiuvät tykkäisi...
Ja kissoille jonkinlaiksen lelun. Hörhöjä jokapuolella. Sellainen innostaa katteja. Ne tuntuvat saavan sulista jonkinlaisen hyper-sätkyn.

There are toys for humans and pets, too. That Faunatar had toys for pets. I got one with feathers. Cats really love such.
Then that other place has toys for humans. I got some for my trip to Tenerife.


Tosi vammaisystävällistäVAMMAISYSTÄVÄLLISYYTTÄ? Voi rauhassa yrittää laskea pyörätuolilla nuo portaat. Se olisi päättäjille (ja rakennuksen suunniteelle idioottiarkkitehdille) oikein sopivaa!

These stairs aren't very comfortable for handicapped people. I'm amazed, how this place even got permission to build.


Aika vekotinTosi komea mönkijä! Ja sen moottori oli aikamoisen iso: 250 kuutiota. Mutta kun sitä ei käytä tiellä tai vastaavissa paikoissa, ei ongelmia lain suhteen ole!
Eikä se ollut mikään halpa juttu: 3200 euroa. Sinänsä jonkin tuollaisen myyminen elintarvikeliikkeessä on aika kummallista.Miten sen oikein raahaa kassalle?

These things are very popular here. Of course that can't be used in normal roads. But it isn't  meant to.
But in very "normal" shop, that sells mostly groceries.
Takille lennähti lehti

Syksy on selvästi tullut. Sen  osoitttaa selvästi tämä takilleni lennähtänyt lehti. Elikkä kameran lähikuvaustoiminnot näyttävät toimivan.

Autumn has very obviously came. This leave (from maple-tree) dropped from thee very near to my place. 
Very excellent time to test close-by operations of the camera. Looks just nice!


<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.