Lumisadetta riittiUlos 26.3.2008

Going out March 26th, 2008

Oikeastaan tärkein asia tänään oli se, että lunta tuli. Oikeastaan aika kummallista. Koska näihin aikoihin lumen pitäisi sulaa. Mutta eipä kunnollista talvea juurikaan ole ollut. Ja suunnilleen  seuraavana päiväånä kaikki suli pois.

We had quite lots of snow. Quite odd time, snow should meld away now.  But nearly all snow we had melted in few days.


Raitti on oikedastzaan aika kodikasRaitin päähän on tullut tuollainen oikeastaan pilvenpiirtäjä. Kyllä se selvästi muuttaa raitin olemusta. Mutta hyvään vai huonoon suuntaan?
Minä en tietenkään ole mikään absoluuttinen auktoriteetti asiassa, mutta mielestäni muutos on positiiviseen suuntaan. Voisi ajatella, että raitti jatkuisi näin "ylöspäin". Ja jotain uutta on jokatapauksessa tultava.
Tai sitten ei... Jolloinka se olisi eräänlainen "tappi" raitin päässä. Ja tietenkin isoa määrää ihmnisiä kaikki tulevaisuus pelottaa. Joku keskiaikainen taikausko kiinnostaa enemmän. Vaikkakin senaikaisellä lääke"tieteellä" pääosa porukasta olisi jo kuollut pois.

There was a new skyscraper. But I'm not very sure, if we really need any such. Because we have so much free space.


Tässä kaupassa ei ollut nyt feta pasteijoitaYleensä minulla on torstai ollut "pasteijapäivä" elikkä silloin olen hemmotellut itseäni lihapasteijoille. Mutta tällä viikolla tämä keskiviikko taitaa olla ainoa päivä, jollloin Sini tulee. Eli piirakkapäivä on tänään.
Onnetonta oli kuitenkin se, että heillä ei ollut feta-juustolla täytettyjä pasteijoita. Olen oppinut, että se on äärettömän herkullista.
Mutta myöhemmin älysin, että tarvitsinin Siniä vielä torstaina tai perjantaina. No, homma onnistui kyllä muutenkin.

Sini took pies. Those contained some kind of  meat. But I had earlier learned, that pies with feta-cheese were untypically delicious. But these were just quite "normal".
Usually my normal pie-day is Thursday. But Sini comes only at Wednesday this week.
But later at that week, I noticed, that I needed her. Trip on my own isn't so easy to do.


Taas kassaKaupassa havahduin, että kuvia pitäisi ottaa. No, olin minä sentään ottanut kuvan Sinistä lihapasteijoiden kimpussa, Elikkä taas toinen kuva kassasta. Ei tosiaankaan mitenkään ensimmäinen kerta.

Usually I forget to take photos. I remembered it only now. So, I took a picture of here.


Helmille namut maistuivatOko vain murjottaaUlkoilukeikan jälkeen kissat saivat namuja. Jostain ihmeen syystä Ökö vain murjotti, Helmille namu kyllä maistui.
Sinille esitin¸ että Helmi olisi ihan kohteliaisuuttaan syönyt namun. Hänen arvionsa mukaan katit eivät koskaan ole niin kohteliaita. Kohteliaisuus ei tosiaankaan kuulu kissamaisuuteen.

Every time Sini comes, she gives candies. As You can see, Helmi waited for her candies quite nicely. But Ökö demonstrated. I really didn't understood why!


Sinin mielesta ihanaSinin mukaan tuollainen hörhökynä oli kerrassaan ihana. Minä en asiasta ollenkaan niin vakuuttunut.
Mutta miehillä on kuulemma loogiset ja suoraviivaiset putkiaivot. Mutta toisaalta minä en haluaisikaan mitään tippaleipäaivoja...

Sini loved this pen. I'm not so sure about it. Of course I'm rather boring person. Because I'm way too practical.


Raija vuoro jumpataNyt tämän kuntoutusjakson lopussa olikin Raija. Hän oli luultavasti aika pelästynyt ja varuillaan. Olen mitä ilmeisimmin rääkynyt senverran vakuuttavasti muiden kuntouttaessa minua.

Raija did my rehabilitation this time. She was really careful. Obviously she had heard my moaning and groaning, when Anita tortured me.



<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.