Pasteijoita aamullaKoko päivä 17.12.2008

Whole Day December 17th, 2008

Minulla on oll.ut pasteijapäivän eilen. Nykyisin otan niitä aina tuplamäärän, jotta seuraavana aamunakin olisi.
Ensinnäkin siinä oli jonkinlainen juustopasteija jossa oli vielä mukana tomaattia. Itseasiassa terveyslisäys oli ihan hyvä.
Toisena oli croissant. Siis sehän oli oikeastaan eräänlainen jälkiruoka. Täysin sokeritonta, mutta rasvaa löytyy ilmeisesti ihan liian kanssa.
Ja lopuksi tietenkin minulle tavallinen bulgarianjugurtti.

I had pastries yesterday night. I got double the amount, so could have them at morning, too. Problem with those is, that they contain quite considerable amounts of fat. And that's really bad thing, sways every diabetes doctor...

Hieronta oln oleellistaHierontaa tulee aina ennen Joulua ja Juhannusta. Sinänsä hieronta on ihnan tärkeä juttu: se rentouttaa "hyvää" puoltani. Mikä onkin erittäin järkevää. Sillä puolella on suunnilleen jatkuva tuplarasitus. Luultavasti se on jopa enemmän kuin huippu-urheilijoilla.

Then II had this massaging at gym. Actually that's very  important for my "good" side. Because muscles there do everything at double power. So, those muscles need some relaxing.

Kerran vuodessaJumpparit olivat valmistaneet jonkinlaisen joulupöydän. Kakkuja jne. Mutta myös jonkinlaiksta "suolaista", siis voitaikinaa. Siitä minä tykkään muutenkin. Sitä minä mussuttaisin jokatapauksessa.

Then some Christmas specials. Some sort of pastries. And I naturally just love them.

Aika rumaaIllalla (tai oikeastaan ei se iltaa ollut, viiden maissa vain) menin Kristan kanssa leffaan. Edellisestä l.effakerrastani on kulunut jo melkoisen paljon aikaa (Iiian paljon). Vuorossa oli viimeisin Bond, Quantum of Solace,
Aurinko näyttää laskevan 15:09. Eli nyt parin tunnin kuluttua on jo ihan täysi yö.

Today I had decided to go to movie. Last Bond, Quantum of Solace.
This picture has been taken at 5PM, B4t the Sun had set down at 3PM. So, now it was full night! As You can see, we have extremely thin  layer of snow. That melts down by even very small rain. And we are going to get that. So, we are going to have a "Black Christmas".

Salit ovat tuollaIhan oleellinen juttuLeffateatterilla on oikeastaan tuo kassa oleellisin juttu. Siellä oli ilmeisesti suunnilleen jokaisessa elokuvateatterissa parisen invapaikkaa edessä. Ja valitettavasti ne olivat liiankin lähellä edessä. Todellisia hylsynkeräyspaikkoja.
Linkki heidän omaan sivustoonsa.

This is the movie theater there. We really need some high quality places here.
Today that doesn't work very well. But when everyone gets used to it. Here is enough population for that.
Here is a picture.

Tuollainen ei pitempään toimiTuollainen näky (ei asiakkaan asiakasta) ei ole oikein hyvä tilanne. Sama tilanne oli ennen ja jälkeen leffan. Eli ei ihan hyvä juttu!

This restaurant has no customers. In the beginning the situation is such. But for how long they can tolerate that.


<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage