Kävelyllä

Koko päivä 26.5.2009

Whole Day May 26th, 2009

Krista avusti minua tällä reissulla. Niinkuin oikeastaan aina muutenkin.

Krista helped me.


Ihan tervdeyskeskuksen vuierelläVastapäätä voik,ukkiaTerveyskeskuksen edessä oli noita voikukkia. Ja hyvännäköisiä ne oikeastaan ovat. Ja ovathan ne tietenkin aika edullisia.
Toisella puolella oli angervoja. Tai enhän minä sitä voi tietää (tai mitä alalajia ne ovat niitä kun riittää), ne ovat vain suunnilleen samannäköisiä.

This is in front of our health station. These are naturally weeds (these dandelions). But who cares, they look just nice.
This white flower is some sort of spiraea. It's some sort of bush. And it can manage in  our winter.Digikehys tuoltaTärkeä juttu minulle oli digitaalinen valokuvakehys. Tämä oli oikedastaan aika pieni, vain sekitsemisen tuumaa. Ja se on aika suoraviivainen karvalakkimalli: kuvat vain USB-tikulla. En minä pysty arvioimaan häviävän vähäisiä yksityiskohtia.

Digital frame is very important thing for me. Naturally I do these WWW-pages. But I want to have pictures other way too.
The frame isn't very big, only 7". That's not very nice thing. Then it don't have complicated controls.  I just want that.


Tuova5t mieleen  RWBKnNoiden soitanto toi mieleen RWBKn. Siis erittäin miellyttävällä tavalla. Yleensä nämä katusoittajat toimivat ysin. On tosiaankin kummallista olla näinkin isossa ryhmässä.
Uskoisin, että myös isojen sinfoniaorkistereiden soittajat voisivat harjoitella näin.

Actually I liked these musicians. Probably they didn't play always totally correctly. But they had extremely good way to do it. Very good attitude!


Preisman puoliKauppa oli tälläkertaa Prisma. Ihan ensimmän ostos oli Henning Mankellin äänikirja. 17 CD-levyä täynnä pölötystä.

Usually I use City-Market. But this time Prisma was better. because they have books-on-CD.Surkeat EU-vaalitSe nousee...Pilvenpiirtäjä nousee melkoisella vauhdilla.
Euroovaaleihin suhtaudutaan aika välinpitämättömästi. Muuallakin Euroopassa ne ovat erkittäin heikosti suosittuja.

This skyscraper grows really rapidly. But only outside grows.
We are going to have this EU election. But people don't care about it.


!Viherpiperöt kuhisevat tuossa talossa. Tai enhän minä voi olla mitenkään ehdottoman varma asiasta, mutta aika!
Siis aika vanha talo, jonka pohjakerroksessa on vielä kirpputori.
Se mikä on vastaan, on se yksinkertainen asia, että tuo on vammaisillä ikhan mahdoton juttu.

This house does some recycling...


Vekoptti a on kasap-öinUimaan menimme joskus puolineljältä. Taksin ohjauslaudassa on nykyisin aika järisyttävä määrä erilaisia vekottimia. Siellä on  GSM-puhelin ja GPS-paikannin, taksamittari, radio, taksikeskuksen viestien hallintahärveli. Ja sitten jonnekin  on piilotettu hälytysnappi (tai voihan se olla myös kuolleenmiehenkytkin (tai molemmat)). Mutta sellaisten sijaintia en edes halua tietää.

Then to swimming with cab. Today they have really much stuff. Previously there were just simply cash register. But now there are GSM-phone and GPS-locater. And then communication with cab-center.
Then there are some kind of security. Pushing some hidden switch causes huge alarm.


Kamera oszaa!Uinti on näin tiistaina äärimmäisen tärkeää. Saattaa nähdä, että-uintiliikkeet ovat aika satunnaisia ja erittäin tehottomia.
Mutta videossa näet koko hirveyden (4'146'280 tavue).

Swimming is the only type of sports I like. Doing, not just looking. But my technique is really quite lousy.
Just  video if is (4'146'280 bytes).


Joka tiistaiIlman  silmälaseja minun on pidettävä tolista silmääni kiinni. Ei sinänsä ihmeemmin väliä kumpaa. Kunhan jompaakumpaa.
Sittenpä toinen uimavideo (6'394'584 bytes).

My other eye is closed? Yes, exactly so. My brains cannot handle situation, where there are two streams if picture information. Then I naturally lose my 3D vision.
Then here is another video (6'394'584 bytes).


<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage