YstäviäLeffassa 18.02.2009

At movie February 18th, 2009

Avaa ovi! Ökö esitti tämän vaatimuksen. Kun ovesta tulee ihan aina kavereita, jotka silittävät ja rapsuttavat. Ja hyvällä tuurilla antavat vielä namuja.

Doorbell!  Ökö wanted, that I open the door very immediately. Because there are clearly some buddies waiting. They pet Ökö. And in very good cases, they give even candies.


Ensi-iltapaikkaJo on ai8ka puikulaTennispalatsi on ihan ensi-iltoihin sopiva paikka. Pikkuisen se on nukkavierun oloinen paikka, mutta leffafanaatikoille se ei ole mikään este, päinvastoin.

This is the movie theater "Tennispalatsi". There are several (seven I think) smaller (actually not all are very small) movies. And a lot of memorabilia.
That is the place to arrange movie premiers...


Tosivitsaus pyörätuolilleJo on siirappiaTuollaiset portaat ovat todellista myrkkyä pyörätuolille.
Katsoin Dome Karukosken uusimman tuotoksen: "Kielletty hedelmä". Se kertoi vanhoiillislestadiolaisuudesta. Joissain avosteluissa elokuvaa oli pidetty oikeastaan aika ymmärtäväisenä. No jaa, luulen että ohjaaja ei ole ihan suosituimpia henkilöitä suviseuroissa...
Ja minä olin pystynyt arvaamaan elokuvan juonen.

This kind of  stairway is pure hell with wheelchair!
This time I looked a film by Dome Karukoski: "Forbidden Fruit". That handles religious movement Formed by Lars Levi Laestadius. That group is very narrow-minded!

Irtokarkit. Nuo ovat todellisia siirappipläjäyksiä. Sokerittomia en löytänyt, nuo eivät ainakaan olleet sitä!

I looked for diet-candies. These definitely aren't; they contain a lot of sugar.


Kaunis ilmaTosi kaunis ilma! Nyt on meneillään hiihtoloma. Tosi upea ilma!

This week is the sports holiday in Southern Finland. Now we have a lot of snow. And You can see, that we have really glorious weather here.
Of course this clear weather means very cold temperatures. But that is easily solvable by proper cloths.


Palkkio ÖköllePalkkioksi Ökö sai rapsutusta. Siis poissaoloni oli tuottanut hänelle ikävän järkytyksen. Ja tällä järkytys hoituu pois!

Ökö had quite a shock, when I went away. But this petting got her into very good and pleased shape.

<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.