Lähdössä Ökön kanssa ulkoilureissulle Ulkoilu Ökön kanssa 13.2.2007

Going Out With Ökö February 13th, 2007

Jo ilmeestä Ökö voi nähdä sen innostuksen tähän reissuun.n naamalla voi nähdä sen innostuksen tähän reissuun. Tietenkin "kävely" on oikeastaan aika liioiteltu ilmaisu: Ökö ei edes hievahtanut sylistäni koko aikana. Se näki.yleisen häsäyksen ja selkeästi näkee kiinnostuksen, joka kohdistuu häneen. Siis edes hissinovien kaltainen hirviö ei voi lannistaa intoa.

One can clearly see, how eager Ökö is. She really want this walk-thing (actually she doesn't walk a bit!). Even monsters are OK (like door of escalator).

Opiskelin aikoinaan juuri näissä kouluissaOpiskelin aikoinaan (no, neljännesvuosisata sitten) juuri näissä kouluissa. Kieltämättä aikoinaan käyttämäni koulurakennus on purettu pois. No jaa, se oli oikeastaan tarkoitettu erittäin väliaikaiseksi. Se oli väliaikainen yli kolmekymmentä vuotta! Nyt olen vain hammashoidossa siellä.

Taustalla näkyy oikein hyvin, kuinka liikennemerkit on käsitelty loisteaineella. Pienikin valontuikaus näkyy tosi selvästi.

I have studied here quite long time ago: quarter of century! So, the school-building I used has been demolished. Okay, that was intended for temporary use only. Some other building has been done, obviously. But I use the dental services here.

By the way, You can clearly see, how traffic signs has been painted with some kind of very special paint. It's really long way out, but one can see it clearly (okay, not certainly, what it is, but is is there).

Taas sama talo

Tästä "piparkakkutalosta" olen ottanut aikamoisen määrän ajanmittaan. Kun se on oikeastaan aika upean koristeellinen. Ja kaiken huipuksi siellä asuu minulle tuttu professori Otaniemestä.

I've taken pictures of this "gingerbead house".

Urheilupuistossa, ulkoilulenkin ääripäässäÄälkripäässä alkoi olla jo oikeastaan aika kylmää! Vuoristokiipeilijöiden perusohje on: "jos varpaita paleltaa, pane pipo päähän". Ja näin se onkin, oikeastaan aika huomattava osa verestä menee juuri päähän. Siis oli minulla pipo kyllä mukanani, mutta en alkanut taitelemaan sillä tuon päähärvelin kanssa.

Ököi mitään paleluongelmia ollut. Onhan sillä ihan jatkuvasti turkkillä ei mitään paleluongelmia ollut. Onhan sillä ihan jatkuvasti turkki päällään.

This "sporting park" was furtest place of this trip. The temperature was about -5C (or maybe a bit colder). I was feeling that weather as coldness in my toes

Ökö had naturally no problems: she has a fur-coat allways on. And then she sat on my lap.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.