Ökö kulkee mukana

Menimme Selloon saakka Ulkoilu Ökön kanssa 21.5.2007

Going Out With Ökö May 21st, 2007

Ökö pääsi taas kävelyretkelle kanssani. Näyttääta? Mutta aika pelokkaalta? Mutta eipä se niin ole. Kyllähän se nukkuu parisen tuntia tämän jälkeen. Mutta sitten alkoi mankuminen siitä, että haluaa lisää samanlaista.

Pelottavaa! Mutta Ollin sylissä on aina turvallista! Ja se todellakin painautui tiukasti rintaani vasten. Oikein söpöä!!

Ökö went out with me. She looks like quite scared? I don't really know. She really wants to press herself to my chest. That way she gets some secrecy. And that's quite cute!

Rikkaruohojahan nuo ovatRikkaruohojahan nuo ovat. Mutta aikamoisen koristeellisia kuitenkin.

Of course, these are quite bad weeds. But they look just lovely.

TodellisTA ROINAAKuka oikeastaan ostaa mitäöän tuolta? Moska noi tavarat ovat rajusti ylihintaisia. Sinänsä näitten hankintahinnat ovat kohtuullisen edullisia. Tietenkin voi olla niin, että jollakin kauppiaalla on ihan laillista kamaa.

Mutta itse ostaisin joitain leipomuksia illaksi. Mutta kun mitään ei ollut! Paluumatkalla Nina kävi kaupassa ja osti sieltä lihapasteijoita, sokeritonta pitkoa ja muffinsseja. Kerrassaan erinomainen juttu! Ja niitä muffinnsseja ja pitkoa on vielä.

Who buys something from here? Because stuff is such, that no-one in right mind buys anything from here. And everything is extremely expensive here.

Ökö kulkee mukanaTäti oli ihan ihastunut kissaan. Tai hänellä oli parikin, mutta ne eivät tosiaankaan suostu tällaiseen ulkoiluun. Ökö oli kerrassaan upean lauhkeasti matkalla. Ja se on mahdollisimman kiinnostunut kaikesta. Ja antaa ihmisten jopa silittää itseään.

This lady has two cats. But neither of them would ever agree with travelling like this. But Ökö is extremely social creature: she really loves when people pet her.

Tunneli on aika pelottava paikkaTunneli on oikeastaan aika pelottava paikka! Kaikki äänet nimittäin kaikuivat kerrassaan voimakkaasti betoniseinistä. Nyt siellä oli hanurinsoittaja (joku on kusunut sitä pirunkeuhkoiksi), joka aikaansai vaikuttavan mekkalan.

This was really very scary place. Every bit of sound echoes here!

Kukaan ei näe, jos pää on piilossaLopullisesti pelottava juttu! Päänsä Ökö tunki laukkuni alla ja purki sulkemaan kaiken pois.

Now is enough! Ökö buries her head under my bag. That way, she tries to be wtthout any "input". And naturally, if she can't see anyone, then they can't see her. Yes, surely...


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.