Tosi iljettävän kuuma päivä Ulkona Ökön kanssa 7.6.2007

Going out with Ökö June 7th, 2007

Tosi uskomattoman kaunis ilma. Tai minä en oikeastaan erikoisemmin tykkää tuollaisesta ilmasta. Ökö on oikeastaan aika kauhistunut. Toisaalta on tosi kiinnostavaa päästä liikkeelle.

Nina on oikeastaan kouluttanut kissoja. Antamalla namun, aina kun tulee. Nyt kissat ovat oppineet odottamaan "namutätiä".

Really extremely beautiful weather. Okay, I don't think so. This kind of weather is pure torture for me!

Nina käy kaupassaNinä kävi ostamassa kaupasta lihapasteijat (ai jai, niistä tykkään erityisen paljon). En mennyt kauppaan, koska minulla oli Ökö. Siis sinänsä kielto koskee oikeastaan koiria, mutta kyllä käytännössä kissojakin. Mutta tietenkin peruslakimiehen näkemyksellä kissat ovat erittäin OK.

Here I wait, when Nina goes to shop to buy something nice for me in next evening. Actually one can't bring dogs in. But she is a cat! But I'm not a lawyer, I don't take her in!

Pää piiloon

Tämä kuva sopisi hiirten omaan viikkolehteen: "Kissatkin voivat olla peloissaan". Silmissä on niin aitoa kauhua. Ruuhkaliikenne täynnä autoja on mitä ilmeisimmin aika kauhistuttava juttu.

This picture should be in "Mice Weekly", With a caption: "cats can be scared, too"...

Huh, teräviä kynsiäSitten sain Ökön revittyä pois kainalostani. Mutta jokainen kerta, kun ohi meni bussi (nyt oli ruuhka-aika ja busseja oli aika paljon), upposivat kynnet tosi syvälle. Siis tavalliset autot eivät saaneet sitä kovin kauhean sekopäiseksi kauhusta.

Kynsiä saisi lyhentää aika rajusti...

I took her from there. Everything other thing was just okay. But buses were really horrible thing.

En minä halua pois sylistä!Kauas ei uskalla mennäÖkön raahaaminen maahan ei sen mielestä ollut ihan kiva juttu. Sen mielestä kävely tarkoittaa sitä, että se makaa sylissäni. Sieltä on hyvä tarkkailla kaikkea. Siis kun yritin otta sitä maahan, se hautasi päänsä tiukasti reisieni väliin. Sitten, kun sain sen vihdoin maahan, se istui mahdollisimman lähellä pyörätuoliani.

This is walk, yes? But Ökö doen't think so. She really wants to stay in my lap. When I tried to put her down, she buried her head. When I got her "down", she really wants to sit as close to my wheelchair as possible.

Auringonottajia mäessä

Suomalaisten auringonotto on juuri tällaista. Elikkä suomalaiset haluavan nimenomaan aika paljon henkilökohtaista tilaa.

This is very typical position for us Finns when sunbathing: there must be a clear personal space.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.