Tosi komea kavelytieSellossa 14.9.2007

In Sello September 14th, 2007

Mäkeni alla on  näinkin romanttista. Vielä ei kovinkaan paljoa lehtiä ole. Mutta kyllä lehtienpuhaltajat ovat jo liikkeellä. Oikeastaan aika inhottavaa!

Autumn has came. Only very little leaves are though on  ground. But eventually there will be quite much.


Uusi kameraOstin kamerakaupasta uuden kameran itselleni. Olympus Mju 770. Se oikeastaan kestää suunnilleen ihan mitä vain. Esimerkiksi painevettä- 10 metsin verran, painetta suunnilleen sata kiloa ja tärkeinpänä pudotusta puolitoista metriä.

I purchased a new camera to me. Olympus mju 770. It can  tolerate quite bad things. And then it's rather small. I can easily keep it with me. And then it's really sturdy.

Siellä on rehuliikekinKameraloiikkeen vieressä oli myös kukkakauppa.

There's a flower shop just beside camera shop.

Tosi komeitaTälaiset olisivat ainakin Ökönkestävät. Siis ainakin nuo isot pähkylät, niitä Ökö tuskin saa tuhottus. Mutta lehdet, ne ovat ihan helppo nakki.

Maybe these can tolerate gardening by Ökö. At least that big nut.


Jalankulkijat pysyvät kuivinaJalankulkijat pidetään kuivina. Pyörätuolinkäyttäjiä ei. Siis tuo sateelta suojaava katos suojaa portaita ja tavallisia "terveitä" ihmisiä.  Mutta pyörätuolien on mentävä sateeseen!

"Normal" "healthy" people are covered from rain. By that simple roof. That covers stairs. But wheelchair cannot go there. So, wheelchair users become very wet!

Siluettiristikot.Rakastan ristikkolehtiä. Nyt ol,li pikkuisen hömö tilanne: molemmat ostamani lehdet ("Japanilaiset ristikot" tuolla ylhää'la ja "Siliettiristiko" suunnilleen keskellä) ovat ilmestyneet nyt!

I like two puzzle magazines. A new one comes every two olr three months. And new one comes from both of them.

Sittarin sokerittomatTäkäläiset sokerittomat. Ei niitä hirveän paljoa ole, mutta kuitenkin suunnilleen riittävästi.

Then sweets with no ordinary sugar. Today that usually means fructose. Very natural stuff, indeed!

KIhan niinkuin minäkinSini joi teetä. Ihan niinkuin minäkin. Kamerakauppa oli täyttänyt kaksi vuotta, elikkä he tarjosivat läheisessä kahvilassa kahvia tai teetä. Hän otti sitruunaa, itselläni oli vaniljaa. Se oli oikein kunnolla haudutettua.

That camera-shop was two years old. Because of that (and I got quite expensive camera) we got vouchers to local coffee-shop. Though, I had tea there. and Sini, too.

PyorailykyparaPyöräilykypärä on tosi luoteenomainen juttu. Ihan järkevää niin.

Sini uses that biking helmet all the time. Okay, sometimes it can be very useful.


Uuden kameran eka kuvaEnsimmäin en kuva uudella kamerallani. Itseasiassa ne ihan ensimmäiset kuvat onnistuin töheltämään, mutta hommasin uusia.

First picture with my new camera!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.