Ulkoilu 26.4.2006

Trip out April 26th, 2006

Tosi kaunis ilma! Pääideana oli hommata kamaa Wappupippaloihini. Elikkä tämän saattoi oikein erinomaisesti yhdistää kävelyreissuun.

Mikä tuo oikein on? Tietenkin olisi ylvästä pitää suunsa viisaasti kiinni. Eikä avata suutansa ja paljastaa epäilyksiä tymyydestään tosiksi. Mutta minä en tosiaankaan ymmärrä, mikä tuo oikein on!

Really extremely beautiful weather. Spring looked to be "late" before this. But not anymore! The main idea was simply getting stuff for my party at Wappu. Then just simply going out from my flat. Very easy thing to to combine them. By the way, what is that thing in picture? At least I cannot understand it's purpose!

Hinderek oli henkilökohtainen avustajani (Hindrek Eiskop) näillä kävelyreissuilla. Toi oikeastaan tärkein juttu on tiistain uintikeikka.

This is my personal assistant Hindrek Eiskop. Most important thing is my swimming at every Tuesday. Then these walking trips (though there is not much walking, when I use my electric wheelchair). And maybe there would be some kind of hobby?

Ensin kävin kirjastossa palauttamassa lainaamani äänikirjat.

Viitisen CDllistä kenraali Ernroothin kärinää. Mutta sen korvaa erinomaisesti yksi CD Naisen logiikkaa: "Mihin sitä ydinvoimaa tarvitaan: sähköähän tulee töpselistä".

I had two books on DC. Those should be returned to the library.

Especially I liked the other one: "The Logic of a Woman". Like: "Why use any nuclear power? There is electricity at every outlet...".

Ainoa väriläikkä! Hindrek ilmeisesti ostaa kotirauhan varmistajia.

This is the only piece of flowers. Hindrek bought some to keep mrs Hindrek happy.

Tälläkertaa olimme Prismassa. Minulla on näkemys, että tuolla on kovin heikosti sokerittomia tuotteita.

Mutta siellä oli jopa aika pervoja tuotteita. Mutta jos minä sanon jotain pervoksi, niin se on aika kipeä tuote! Tälläkertaa omituisin tuote oli sokeriton katkero.

This time I visited Prisma. There were quite few sugarless products. But actually now there were something. And quite perverse products!

Ja löytyihän lopuksi Julkunmyyjä!

Tietenkin asun perusteellä hänen voi todeta olevan konekillasta. Ja siellähän voi rauhassa etsiä pientäkään älyntuikahdusta. Heikolla menestyksellä, sitä ei löydy.

Technology students make a magazine every Wappu. Every other "Äpy" and then "Julkku". This time it was "Julkku".

Kartanon leipä oli jo panemassa pillejä pussiin. Olin onneksi ostanut menomatkalla. Kun olin oppinut asian katkerasta kokemuksesta.

Ilmeisesti omistaja on ymmärtänyt oikein erinomaisesti tulevaisuuden valtaisan sokeritaudin lisääntymisen. Sokerittomien tuotteiden tekeminen on valtaisan kannattavaa. Kilpailua ei juurikaan ole, tuotteet viedään käsistä ja tulevaisuus näyttää ruusuiselta.

Ananasrahkatorttu on tosiaankin uskomattoman hyvää. Sitten voisarvia ja vadelmanyyttejä. Tosin verensokerini oli aika tähtitieteellisissä lukemissa niitten jälkeen...

This "Kartanon leipä" makes some sugarless products. Maybe that especially nice product was cheesecake (though I like more Miss Cheesecake 1951 (that was Marilyn Monroe)).


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.