Aika typerä liikennemerkki

Ulkoilu 26.2.2007

Going out February 26th, 2007

Tänään oli taas ulkoilureissun vuoro. Nämä vaikuttavat oikeastaan erittäin myönteisesti sokeritautini tasapainoon. Elikkä siinä mielessä ulkoilureissut ovat minulle oikeastaan erittäin tärkeä juttu!

Oikeastaan aika järjetön liikennemerkki. Siis autoilijoidenhan on väistettävä pyöräilijöitäkä hyvänsä (siis on tilanne mikä hyvänsä (siis lärkikolmion takia). On tilanne ihan mikä hyvänsä. Siinä mielessä tällainen lisäkilpi on oikeastaan ihan järjetön! Niin, oikeastaan tämä käonrkikolmio on oikeastaan ihan ainoa liikennemerkki jonka toisella puolellakin on merkitystä (periaatteessa "pääkadulla" olevat autoilijat voivat tietää olevansa etuajo-oikeutettuja). Mutta nyt siinä on jokin toinen liikennemerkki!

These trips out are really important for me. I don't climb walla because of them (anyway not much). And then they are really good for my diabetes. I can easily see thr beneficial results in my bloiod-sugar measurements.


KävelyalueArkkitehtuuri tällä alueella on oikeastaan ihan kiva (ja tämä on tosi myönteisesti sanottu minulta, joka en tosiaankaan arvosta heitä).. Rakennukset eivät ole erikoisen korkeita ja sen lisäksi ne on sijoiteltu aika harvaan. Silloin alueessa oikeastaan yhdistyvät kerros- ja omakotitalojen hyvät puolet.

Architecture of this area is really quite good! Buildings aren't very high. And then they aren't placed too tightly together. That makes this place very much place, that average human likes.


Prismasta ostettiin murkinaaPrismasta ostimme murkinaa. Murkina oli broilerinpaloja, joita oli valmiissa kaupassasaatavassa kastikkeeaassa (taisi olla curryä). Söimme sitä yhdessä. Sitten Suski laittoi loput pikkuisiin annosvuokiin. Siinä on lounaksia aika ptkäksi aikaa! Ja ne ovat kaiken huipuksi ihan hyviä.

We bought from "Prisma" pieces of chicken, rice, and some ready-made curry-sause (which would not contain too much sugar). Suski made our meal out of it. And several small portions for my lunch /I don't eat much).'

Typically Finns are caucasian, very much so.And our country is really very "closed". Our language is really awfully hard. And then this country is really so far up in the North. Weather is really quite extreme.


Sellon vaiheiden väliTässä näkyy oikeastaan aika kivasti Sellon vaiherakentaminen. Vasemmalla ensimmäinen ja oikealla toinen vaihe. Itseasiassa the se on kaytännöllistä kauppiaille. Koska uudenosa osan avautuessa

This mall has been made in phases (two in this case). This way is between those phases. Actually, it's just quite good! Because shopkeepers in phase 1 can have two openings!


Naitä on ihan järjetön määräNäitä parturi-kampaamoja on ihan järjetön määrä. Ja niin paljon, ettäta on kuluttajalle oikeastaan tilanteesta on kuluttajalle oikeastaan vain haittaa: siis hintakilpailu on pauikallaan, mutta sellaista ei todellisuudessa muodostu ollenkaan!

We have here awfully many barber-shops. Actually so many, that it is nearly too many!



Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.