Näin  aurinkoista jo maaliskuussa

Ulkoilu 26.3.2007

Going out March 26th, 2007

Aivan käsittämätöntä, että jo maaliskuussa on näin uskomattoman lämmintä. 16 astetta! Olin ottanut raskaan talvitakin ja rukkaset. Erittäin huono valinta! Niitä rukkasia en edes harkinnut pukea päälleni. Onneksi mukana oli reppu, jonne ne saattoi helpolla panna.

Siis pääidea oli oikeasta "ajaa sisään" uusin henkilökohtainen avustajani (Nina Särkilahti). Hänen on syytä tietää, mitä oikeastaan haluan. Tuskinpa haluni ovat mitenkään hirvittävän erikoisia. Mutta kuitenkin!

March is considered being winter. And I thought so, when I prepared myself for this trip out. But there were about +16C! That's warmest temperature in March. Ever!

The biggest idea was "training" my new personal assistant, Nina Särkilahti.

Pikkuisen toinen reitti Ihan ensimmäiseksi olimme menossa pääkirjastoon. Siksi reitti oli himppasen poikkeava. Ja osasyynä on tietenkin se, että haluan vaihtelua. Ja sää oli niin uskomattoman kaunis, että olin ihan mielelläni ulkona mahdollisimman pitkään.

This is bit untypical route. I took this because this is just some change! And then I wanted to be outside as long as possible!

Pääkirjaston äänikirjat Palautin sinne äänikirjan, Ja olisin lainannut uusia. Oikea paikka olisi nuo kaksi ylintä hyllyä. Siis jos niitä olisi ollut. Olihan siellä kaksikin Bo Carpelanin ylitaiteellisia pökellyksiä. Jotka ovat aika hirvittävän surkeita tuotoksia. Siis en todellakaan tuomitse niitä itse tietämättä: kuuntelin viimekerralla Synapsiassa ollessani pari ensimmäistä CD:tä. Ja sitten kypsähdin.

First I returned a book on CD. Is there any new? They are on two topmost shelves. And as You can see, those shelves are nearly empty. Those things are really extremely popular. These other things are books-on-C-cassette. And I don't have player!

Eipä ole sokerittomia... Olisikoi heillä sokerittomia pääsiäismunia? Ei, ei tosiaankaan! Mutta sokerillisia oli vaikka minkälaisia.

Siis edellisestä kauppakeikasta on kulunut aikaa jo aikamoisesti. Eli ostin kamaa melkoisesti. Aikamoisia määriä sokeritonta suklaata. Sokerittomia keksejä, joidenka avulla saan "jotain" iltaan. Patonki ja herkkuhomejuustoja. Ja tietenkin pallo Euffelle.

Do they have any diet versions of Easter eggs? No way!

There has been really long time since my last time. So, I bought quite lots of sugarless chocolade and such things. And then naturally a toy-ball to Ruffe.

Keramiikkainen kissaAvustaja tunsi kissat kerrassaan erinomaisesti. Ne näyttävät justiinsa näin aurinkoisilta. Ja sitten tulee koko avokammenen voimalla kynsiä. Jonka jälkeen katti on ihan yhtä aurinkoisern näköinen (jos ei vielä huomattavasti herttaisempi.

My assistant knows cats quite well! They look just this happy. Full of tranquilyty and inner happinen. Then they just attack!! No real reason, they just like it. And after the attack, they look again just like this.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.