Ihan tyhjä mäki Ulkoilu 14.4.2007

Going out April 14th, 2007

Nyt en tosiaankaan ymmärrä, olisin kuvitellut että mäki olisi täynnä ihmisiä. Koska ilma on tosi lämmin ja lehdet juuri puhkeamassa hiirenkorvalle. Mutta se on ihan tyhjä! Olemmeko todellakin noin innostuneita Formuloista? Harjoituksethan olivat juuri nyt.

I thought, that this hillside would be full of people now. But as You can see, this isn't so. But why? Maybe one possible reason is that now is the qualifying race of Formula One Grand Prix of Bahrain. And Finns are really intrested about that.

Moukari on hankalaaMoukarin heittäminen on tosiaakin äärettömän hankalaa. Että sitä pitää todellakin harjoitella erittäin huolellisesti. Koska useampia kiloja painava rautapallo voi sattua pikkuisen osuessaan...

This is intended for practising throwing sledgehammer. One nrrds to have quite much prectise in it.

Tosi pieneksi mennytLumikinokset ovat haihtuneet aika olemattomiin. Parisen viikkoa sitten tässä oli ihan todellinen kasa sitä. Nyt ei juurikaan...

I took a picture of this pile of snow maybe a week ago. Then this pile was quite small. Now it was nearly non-existing.

Sorsa laiduntaaSorsat laidunsivat nurmikolla. Nyt niitä oli kohtuullisen pieni määrä (vain kolme). Mutta mitä ihmettä ne löysivät sieltä?

What these duck do? I don't really know.

Tytöt harjoittelemassa

Näissä futisharjoituksissa oli oikeastaan vain typyjä. Minä itse en juurikaan futiksesta välitä. Tarkemmin voisi todeta, että inhoan sitä aika perusteellisesti. Vaikka eihän tietenkään kiinnosta minua pätkääkään, kuinka ihmiset viettävät vapaa-aikaansa.

These girls practise football. Though I really hate football (or really any sports).

Tästä ojasta on kuvia

Olen napsinut kuvia juuri tästä ojasta. Oikeastaan ihmettelen, mistä kaikki vesi oikeastaan tulee. Virtaus on aika vilkasta.

I've taken pictures of just this. Actually I don't really know, why here is so much water.

Puntarilla homma hoituuTosi näppärää punnita Ruffe puntarilla (siis oikein sellaisella kunnollisella pohjalaisella (joka on ilmeisesti tarkoitettu ihastuttaan lyödänapsautukseen)) muovipussissa. Tulos oli 4,2 kg. Ilmeisesti viimeisimmän viikon aikana on tullut tuo parisataa grammaa.

Quite important thing, this weighting Ruffe. He is in that plastic bag. And weighting is done with old tool.

Rontti makaa pöydän allaRuffe makasi lattialla kissojen kiusana. Siis jo pelkkä tännetulo oli oikeastaan aika rasittava juttu. Ja olihan se oikeastaan aika pelottavaakin! Illalla oli vuorossa eläinlääkäri, joka antoi vihoviimeisen tarkoitetun rokotuksen. Ja ilmeisesti Ruffe kävelee ihan kivasti.

Ruffe was clearly very tired. Because here were quite many people. And then cats!

Ököä kypsyttääÖkö ei enää ole pienin ja nuorin! Ilmeestä voi havaita, ettei se ole ihan hirveän onnellinen asiasta. Mutta toisaalta Helmi oli ihan yhtä kypsähtänyt, kun Ökö tuli.Ja nyt on sitten ihan vastaava järkytys Ökölle.

Ökö isn't anymore youngest. But smallest she is!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.