Kylpyhuone ennen remonttiaUlkoilu 27.6.2007

Going out June 27th, 2007

Asentajien piti tulla mittailemaan kylpyhuonettani. En oikein ymmärtänyt, sitähän oli jo mittailtu tarjouksen jättövaiheessa. Mutta ilmeisesti on niin, ettei tieto oikein siirry firmassa.
Pahempi ongelma oli siinä, että homma oli pahasti myöhässä. Alunperin juttu oli luvattu hoitaa jo ennen toukokuun loppua. Nyt oli jo kesäkuun koppu! Mutta syy tähän tumpulointiin selvisi: asentajia pitää olla aina kaksi. Firman oma ja Espoon kaupungin niskaanpuhaltaja. Molempien pitää olla paikalla, että yhtikäs mitään saa tehtyä.

My bathroom renovations were very badly late. I was promised, that they should done at end of May. But now is end of June! Today they did just some measurements. Actually no, they did just nothing. Because there must be both installers, before anything could be done!

We had quite awful weather, so we had to use car

Siis perusideana on käyttää tätä siihen, että kokeilen uutta Modzillaan perustuvaa html-editoria. Ja näyttää siltä, että tämä editori on oikeastaan ihan hyvin toimiva. Aiemmin olen käyttänyt muutaman kerran amaya-editoria, joka oli oikeastaan aika onneton kökkö!
Siis oikeastaan tänään oli aika surkea ilma. Minä kyllä pidän oikeastaan viileästä ilmasta, mutta tämä oli selvästi ihan liikaa.
Nyt menimme autolla Selloon.

Basic idea was simply take a few pictures in order to see if this html-editor is better than amaya. Okay, anything is!
The weather was really lousy! I like cool weather.  But this is clearly way too much. Cold and nearly constant rain.
So, we used car to go to Sello.

Sellon parkkitilat ihan täynnäSellon parkkitila oli ihan turvollaan autoja. Ilmeisesti sää oli sellainen, ettei porukkaa todellakaan innostanut mennä kykkimään onnettomiin kesämökkeihin.

Parking of this mall was really full of cars. And why not. Now we have vacation-time here. People usually stay at their summer-cottages. Those are usually quite tiny. Spending time in such, isn't fun!

Tassu-namuja kaupastaNina oli antanut kissoille aina namuja saapuessaan. Todellinen namutäti siis. Aina on käytetty Tassu-nameja. Nyt ne olivat loppu, joten olikin annettava jotain ihan muuta. Pahaa, oli kissojen yksimielinen tuomio. Nyt nämä toivottavasti ovat niita kattien raffinoituneeseen makuun sopivia.
Siellä oli myös seniori-kissoille sopivaa murkinaa. Ja puketin kannessa oli tismalleen Ökö! Siis Ökökin taitaa olla ihan lähellä seniori-ikää, se on luultavasti jo kahdeksan. Helmi on ylittänyt seniori-iän jo reilusti; se taitaa olla 16.

Nina has given cat-candies to them, always she comes. But now there wasn't the usual stuff. And that was naturally huge crisis. Here Nina finds from the shop the real thing. That cat-candy "Tassu" (="paw").
Then I bought some catfood. That was meant to seniors (8+). But Ökö is senior then. And Helmi some kind of "super-senior".

Namuja uppoa kiitettävää tahtia
Tassu-namut ovat hyviä!
These candies are clearly deep delicious.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.