Ulkoilu 12.8.2007

Going out August 12th, 2007

Piti mennä ulos viimekeskiviikkona. Rynnistin jumpasta mahdollisimman isolla vauhdilla, jotta ehtisin hyvin ulkoiluun. Paitsi hän ei tullutkaan. Eikä ilmoittanut asiasta mitenkään. Seuraavana torstaina häntä ei myöskään näkynyt. Eikä perjantaina. Eika lauantaina eika sunnuntaina. Nyt on maanantai, eikä mitään ole kuulunut!
Siis enhän minä voi mitään edellyttää tai vaatia. Tai yhtä asiaa voin: annettu lupaus on pidettävä! Tai edes on sanottava, jos homma ei onnistu.
No, näin sunnuntaina yritin ihan itse päästä ulkoilureissulle. Ja kyllähän se sitten lopulta onnistui. Homma ei tosin ole mitenkään erityisen spontaani: pelkkiin valmisteluihin humpsahti aikaa 2h15m!

For some reason, my personal assistant didn't came! That made quite huge problem for me! Because it was really extremely hot weather.  Ii felt myself really miserable!
After a few days, I decided to go out by myself. That was not any spontaneous thing, because all preparation took time more than two hours.

Aika ihana tämä kävelytieNyt oli kuitenkin kesän kamalin helle! Ei tosiaankaan kivaa,kun juotavaa ei juurikaann ole! Ja tietokoneen käytössä aika oleelliset silmälasit ovat rikki. Se ei todellakaan tee oloani tippaakaan paremmaksi hikoillessani kuin sika.
Kävelytie pois täältä on tosiaankin aika hienon näköinen näin kosteana. Pahin helle oli nimittäin tänään keskeytynyt ihan kammottavaan ukkosmyräkkään. Mutta eipä huoltä: kyllä helle yhä jatkuu. Nytkin tätäkirjoittaessani olen läpimärkä hiestä.

It was warmest time in this Summer. I don't like warm weather, I have said that earlier.
This wet road looks like quite romantic. This road is really quite near to my place.
Today it was thunderstorm after awful heat.. But after that storm, we had that hot weather again.

Rakastan sileää asvalttiaTuollainen asfaltti on oikeastaan paras pinta sähkärilleni. Siinähän ei ole minkäänlaista jousitusta, saati sitten iskunvaimentimia tai mitään.

This asphalt is way better surface for my wheelchair. It doesn't have any shock absorbers. Not even any sprigs.

Kkaupassa oli DVD-leffojatTietenkin minä otin jonkun DVD-leffan. Tai nyt olin oikeastaan aika hillitty, kun otin vain yhden: "Kalteva Torni".

This time I took only one film. That was Finnish film: "Kalteva Torni". That tells about the lean tower of Pisa. And of a nut case here in Finland, who wants to see it. How his nutness is just as beautiful thing. That kind of crap...

Ystävällinen kassa!Prisman kassa oli erittäin ystävällinen pannessaan ostokseni sähkärini takana olevaan reppuun. Otin vain onnettoman parin valokokista; se ei pitkään kestä. Tai siis ei ainakakaan saisi! Luulisin, että sellainen päivässä (ja luultavasti enemmän) olisi sopiva tahti. Tai varmaankin olisi juotava huomattavasti enemmänkin!

This shop-assistant put my shoppings to my rug sack.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.