Ulkoilu 24.8.2007

Going out August 24th, 2007

Taas vaihti henkilökohtainen avustajani. Ei oikeastaan mitenkääm kiva juttu, koska minulle ihmisiin tutustuminen on äärettömän hankalaa ja työlästä. Tämä ei missään tapauksessa arvostelua. yksinkertainen tosiaia vain.

I had a new personal assistant: Sini Maunula. Previous one just didn't came anymore. That's really hard for me. Because I'm not good with people.

Heijastimet ainakin toimivatPyörän heijastimet tuntuvat toimivan kerrassaan hyvin!  Jokatapauksessa ne ovat huijanneet kameran valotusautomaattia.
Ensimmäisenä oli vuorossa Suomalainen Kirjakauppa. Olin tilannut sieltä WWW-sivujen tekemistä käsittelevän kirjan. Ja siis aika syvällinen kirja. Aloin ihmetellä, kun mitään ei kuulunut kuukauden kuluessa tilauksesta. He olivat kuitenkin heittäneet varauksen junkkilan kuuseen (tai rumpumuisti on fiini nimitys roskakorista). Tällainen ei tosiaankaan anna mitenkään hyvää kuvaa liikkeestä.
Kirjastossa oli sentään joku uusi äänikirja.

One can see, that luminous pad on bike works. My flash reflects really effectively. And that made exposure meter of my camera fail quite miserably.
Then to bookstore. I had ordered a book from there. And that bookstore didn't do anything about it. I wasn't very pleased!
Then library. They had a new book-on-CD. That was nice thing!

Sittarissa on ihania mukejaSittarissa oli upeita mukeja. Ongelmana on kuitenkin se, ettei asiakaappiini mahdu enää yhtikäs mitään mukeja. Aika kiusallinen ja epätavallinen ongelma. Mutta silti se on ihan todellinen! Onneksi täällä ei ollut nyt tälläkertaa mitään minua kiinnostavaa mukia.

Really nice mugs. I use those for drinking tea. But now I have huge problem: my cupboard is totally full. I really can't buy any new ones.

Sittarin kassatNyt ennen ruuhka-aikaa sittarin kassat olivat aika vähällä käytöllä. Siis varsinainen miehitys (tai oikeastaan pitäisi pääasiassa käyttää ilmaisua Naisitettu) on vain erittäin pienellä osuudella kassoja. Kaikki kassat ovat työntouhussa vain ennen joulun hullunmyllyä.
Tälläkertaa ostokseni olisivat jääneet aika vähäisiksi.
Tai ei oikeastaan. Sokeritonta suklaata ostan aina. Ja paljon...
Kyllähän se rahallinenkin lopputulos tuli aika iljettäväksi sen jälkeen kun löysin lentipisteestä uusimman Linux-lehden. Aluksi siinä oli kait disketti mukana. Nyt on edetty siihen, että mukana on kokonainen DVD-levy!

Here's huge line of cash tellers booths. Actually this is rather "slow" time. So, mostly they are empty. They are all used only at very huge "top"-times. Like Christmas.

LihapasteijaMinun oli syötävä jonkinlaista lounasta. Lihapasteija oli ihan riittävä. Yritin tunkea jotakin vastaavaa Sinille, mutta kuulemma se ei käynyt. Hän otti kuitenkin Gefilus--jugurttia, joka oli kuulemma vielä pahaa!
Onko hän kasvissyöjä? Tai jopa vegaani? No jaa, jugurtti ei tosiaankaan sovi heille.
Tässä kuvassa näkyy hyvin hänen tukkansa. Joka on aivan sikamaisen pitkä. Ainakin shampoovalmistat huutavat hurraata tuollaiselle tukall: pesuun humpsahtaa varmaankin suunnilleen puteli kerralla.

Here You can see her hair. "Long" doesn't describe it well enough. Because it's really unbelievably long! Like so long, that Ruffe started to play with it. Excellent toy!
Every shampoo-manufacturer loves hair like that. Because it takes one bottle of it, every time one has shower!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.