Siellä taustalla ser lonUlos 25.10.200

Going out October 25th, 2007

Kartanon Leipä oli tuolla takana. Siis aina näin torstaisin, eikä oikeastaan minään muina päivinä. Mutta tämä päivä tuntuu olevan aika varma. Heillä on sentään jotain sokeritonta.
Ja viimeaikoina kamaa on ollut erittäin kiitettävästi. Aiemmin on ollut paha ongelma siitä, että sokerittomat tuotteet ovat loppuneet. Viineaikoina näin ei ole ollut. Saattaa olla, että olen ollut hiukkasen aikaisemmassa. Mutta luulen että määrää on yksinkertaisesti lisätty. Se on oikeastaan aika yksinkertainen kapitalistinen juttu.

Thursday is the day for diet-stuff in that market-place. Because the "Kartanon Leipä" -bakery comes there. They have some diet-products. And obviously they have more and more that stuff. Because there are clearly greater claim for those things. And capitalism clearly gives more. Go capitalism go!

Näitä saiTällainen valikolima heillä oli. Rahkapiirakoita oli pari erilaia: persikka (oikein kiva maku) ja ananas (palaset tuntuvat hampaissa). otan niitä vuoroviikoin , nyt oli ananas-viikko.
Sitten pasteijat.  Niitä on kolmea lajia: liha, kinkku ja munariisi (niinkuin varmaankin tiedät, inhoan syvästi kananmunaa). Nyt oli kinkkuviikko.
Muita sokerittomia oli jonkinlaisert vattunyytit. Niitä en ottanut. Eivät ne missään tapauksessa huonoja oleet, liika on vain liikaa. Pikkuleivissä sama juttu.
Mutta sokeritonta kuivaakakkua otin kyllä. Siitä nappaan palasen joka ilta.

This is the place. And has some sugarless products. And I take some. Not every variety, because that would be clearly way too much.


Polkupyörät oli8vat suosittujaPyörä parkkiin. Sini pitää kerrassaan tunnollisesti kypärää päässään. Sen jälkeenn hän panee sen jonnekin sähkärini takapuolelle. En tosxiaankaan näe taakseni, koska niskani ei juurikaan käänny. Mutta eipä se minua häiritse pätkääkään.

Sini uses this biking helmet every time she uses bike. Actually very excellent thing to do!


Kirjaston pääpisteKirjastoon sitten sielua ravitsemaan. Mutta aika heikkoa se oli, äänikirjoissa oli vain Kyllikki Virolaisen muistelmat ja kenraali Ernrothin kärinää. Eipä kumpikaan innostanut!

My soul needs some food, too. But there were no new books-on-CD.


Ihanaa limpaaLimppa on aina äärettömän tärkeä juttu. Nämä ovat kylläkin Pepsin tuotoksia, jotka eivät ihmeemmin viehätä minua. Tilanne on se, että  Pepsi on rajusti makeampaa. Voipi olla niin, että olen "oppinut" pitämään  vähemmän makeanta. Mutta entäs sitten!
Nyt oli sellainen hölmö tilanne, ettei minulla ollut oikeastaan mitään muuta ostettavaa, paitsi iltapäivälehdet.  

Food? I've already bought that. So, I don't need that. Only some soft drinks (not Pepsi). And then  both our tabloids.


Söpö roskarekkariKirjatorilta hommasin tällaisen hupaisan rekisterikilven. Se pantiin kiinni sähkärini taakse.

I got this "registration plate" from local bookstore. Really nice thing behind my electric wheelchair.

IhanbTuollainen kivetty pinta ei tosiaankaan toimi Suomessa. Se näyttää upean hyvältä luovutuksen yhteydessä. Mutta ensimmäisen talven ja roudan jälkeen se ei tosiaankaan ole kelvollinen.

This thing, when pavement has been done of "tiles". It doesn't work in Finland! Very simple thing! But ice can do really nasty things.
<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.