Lunta tuleeUlos 6.3.2008

Going out March 6th, 2008


Lunta tuli tänään ihan kohtuullinen määrä. Aiemmin ei lunta ole tullut oikeastaan ollenkaan. Mutta nyt sitä tuli ihan valtaisa määrä kerralla. Tosin tämä lumi ei ollut erikoisen hyvin pakkautunutta. Eli se sulaa aikia paljon nopeammin.

We had a lot of snow today. But that was quite "light" snow, that melts quite rapidly.


SähkärissäniLiikuin tällä matkallani sähkärilläni. Tuo antaa oikeastaan aika hyvän tehon verensokerini säätelyyn.
Itseasiassa liiankin hyvin: verensokerini oli ihan liian alhaalla tullessani pois. Mittaustulos antoi tulokseksi aika tuhoisan alhaisen lukeman. Siis lukema oli niin alhainen, että ollin tajuissani vain juuri ja juuri.

I used my electric wheelchair. Even that makes my blood sugar quite low (as You surely know, I have diabetes). Because my muscles work all the time because of vibrations.
My blood sugar went very dangerously low after this trip.


Torstain vakio-ohyjelmaTorstaina hommaan oikeastaan aina Kartanon Leivästä sokerittomia. Otan aina rahkapiirakan, vuoroviikoin ananasta ja persikkaa.
Sitten pasteija, vuoroviikoin lihaa ja kinkkua.
Ja nyt tälläkertaa myös kuivaakakkua. Se oli aika ikävän voimakkaasti murenevaa. Mutta kerrassaan herkullista se on!

This (Kartanon Leipä) comes every Thursday here. They have some very special diet products. And naturally I take some. And eat them till next Thursday.


TäälläkinTäälläkin yritetään tehdä jonkinlaisia pilvenpiirtäjiä. Oikeastaan aika hölmöä, koska tällaisille ei tosiaankaan ole minkäänlaista tarvetta. No, tuo ei sentään kzaatuisi autiolle pellolle. Mutta melkein.

Here are some small skyscrapers. But why? Because we have extremely lots of free space.


USB-kaapeliAnttilassa oli vain kolmemetrisiä USB-kaapeleita. Se ei riitä minulle. Claes Ohlsonilla oli sentään viisimetrisiä. Käsittääkseni 5 metriä on ehdoton maksimi. Hilpeää!

I have to get long enough USB cable. Longest in that printer place is 3m. That's not long enough for my needs. 5m for me! That's the absolute maximum length.


Täältä hommasin printterinTäältä se printteri hommattiin. Eli tässä on myös kaikenlaisia tulostustarvikkeita. Lähinnä erilaisia papereita.

Then the printer. Here seems to be fine color print papers.


Sini ulkonaTämä kuva on paluumatkalla Sellosta. Nyt täkäläisessä lumitilanteessa ei pyörää otettu mukaan.

I took this picture at my trip back from Sello. This time Sini didn't use her cycle. Too much snow!


Aika iso loodaPrintterilooda on aika valtaisan iso. Siis ei se mitenkään raskas ollut, iso vain. En nähnyt kuin pari metriä eteeni.
Vekotin osaa olla nykymuodin mukainen monitoimilaite. Siinä on siis printterin lisäksi myös skanneri. Se toimii siis skannerina, printterinä ja kopiokoneena (ihan itsenäisesti, siinä ei tietokonetta tarvita).
Ei sitä skanneripuolta juurikaan tarvita, hyvä jos kerran vuodessa. Mutta kopiokonetta tarvitsee ihan jatkuvasti.

This is the printer. Quite huge package. But not heavy, not at all. That makes really quite hard for me to see.
The model of printer is HP C3180. It has printer and scanner. And naturally a copier. That's very usable thing.


Sini luonaniLuonani sain näinkin upean kuvan Sinistä. Kuvassa näkyy kerrassaan hyvin hänen uskomaton tukkansa.
Tuollainen olisi taatusti varsinainen huippujuttu Jenkkilässä: ihan aito blondi (siellähän käytetään  nimitystä "blond" aika uskomattomista värisävyistä) ja vielä varustettuna ylenmäärin runsaalla sillä.

Here You can see hair of Sini. Really glorious thing. Everyone notices that first.
Very typical color of Finland is blond. Very natural thing.


PyllynlämmitinÖkö on omannimisensä tietokoneen päällä. Kerrassaan erinomainen pyllynlämmitin. Sen mielestä lämpö on selvästi oleellisin juttu.

This laptop computer's name is Ökö. And Ökö herself likes it. Because it gives very nicely warmth (CPU temperature seems to be 59 degrees Celsius). That warmth is obviously the most important thing.



<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.