Helmi on seonnutUlos 9.6.2008

Going out June 9th, 2008

Sini on saanut opetettua Helmin näinkin nöyräksi lössykäksi. Ei uskoisi Helmiä noin tahdomaksi lullukaksi. Se oikein hyppää Sinin syliin odottamaan silitystä. Ja kyllähän Sini silittää.
Minulla oli edellisenä iltana kerraan paha (hengenvaarallinen oikeastaan) tapaus verensokerini kanssa. Muistan oikeastaan varsin erinomaisesti, kuinka Lewis Hamilton ajaa pläjäytti Kimi Räikkösen perään. Mutta siihen homma taisikin jäädä.

Sini has taught Helmi really well. Helmi jumps to her lap quite immediately. And waits for petting. And she gets that quite immediately.
Last night I had really bad thing (actually very nearly mortally dangerous) with my diabetes. That happened during Formula One Grand Prix of Canada. I had very total blackout. And that's not very nice feeling.


Liian kylmääIhan liian kylmää Torilla oli onnettoman kylmää. Elikkä silloin oli ihan onnettoman kylmää. Eli varsinkin jäätelöllä olisi aika heikko menestys. No, ei kukaan muu kuin minä söisi sitä silloin. Mutta ongelmana on se, ettei heillä ole ollenkaan sokeritonta jäätelöä.

We had really extremely cold weather. Or not the actual weather, we had only very strong wind. Marketplace would be here. But only at very nice weather.
The ice-cream-booth would be here, too. But it's closed.


Olisin halunnut pasteijoita Ajattelin, että tänään ottaisin pasteijoita. Varsinkin minä tykkään sellaisesta, joissa on herkullista feta-juustoa. Mutta tänään niitä ei ollut. Aika hämmästyttävää. Mutta ilmeisesti kaupan oma leipomo paistaa niitä tarpeen mukaan. Ja nyt olisi tarvetta...

I eat pastries about once a week. I thought, now is that day. I like the one with feta-cheese. But there were just nothing (okay one with rice and egg, but I really hate that).


Molemmat iltapäivälehdet Suomessa ilmestyy kaksi iltapäivälehteä. Aina kun käyn ulkoilukeikalla, ostan ne  molemmat. Sini on oppinut asian jo aika hyvin.

We have two tabloids here. I (or actually Sini does) buy both of them every time, I go any place.


KiwanoKiwanoOstimme matkaltä tallaisen kiwano-nimisen hedelmän. Täytyy todellakin myöntää, että sen  maku ei ole mitenkään erikoinen tai hyvä. Ohjeessa sitä suositellaan aika voimakkaasti diettien perusmurkinaksi. Ja niin asia oikeastaan onkin, siinä ei ole oikeastaan juuri mitään!

We bought this kiwano fruit. It looks really very nice.
But the taste? That wasn't very nice. Actually it didn't taste anything. It works as some kind of diet-fruit.


<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.